Cardi B Saç Bakım Eğitimi Yayınlayacak
GÜZELLİK

Cardi B Saç Bakım Eğitimi Yayınlayacak

Sosyal medyada Cardi B, kendi saç bakım serisini başlatmayı planladığını duyurdu. Rapçi ayrıca, yaklaşan projenin insanlara “Afro-Latin” saçlar konusunda eğitim vermeyi amaçladığını paylaştı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 1 Nisan 2021

Karar, müzisyenin doğal saçlarıyla ilgili bir videoya gelen bir dizi olumsuz yorum almasının ardından verildi. "Bu yıl evde hem kendi saçlarım vehem de kızlarımın saçları için üzerinde çalıştığım bir çok yöntemden bahsedeceğim'' dedi. !! İnsanların kendilerini milliyet, ırk ve etnik köken konusunda eğitme zamanının geldiğini düşünüyorum. "Hispanik / Latin olmak saçınızın olması gerektiği anlamına gelmez, cildinizi pürüzsüz yapmaz veya yüz hatlarınızı inceltmez" diye ekledi. "Sanırım Hispaniklerin veya Latinlerin saçları konusunda konuşacağım, bunu ifade ederken hangi terim doğru olursa olsun, bugünlerde insanların her Hispanik'in Meksikalı olduğunu düşünmesine neden oluyor. Sanki hepimizin aynı saç dokusuna, rengine ve özelliklerine sahip olması gerekiyormuş gibi. " dedi.

Cardi B geçen yıl viral olan bir avokado saç maskesi tarifini paylaşmıştı, ancak yeni bir saç bakım serisinin piyasaya çıkmasına ilişkin hiçbir ayrıntı açıklanmadı. Daha fazlasını öğrenir öğrenmez size de anlatıyor olacağız.