ITZY Maybelline'in Küresel Temsilcisi Oldu
GÜZELLİK

ITZY Maybelline'in Küresel Temsilcisi Oldu

Maybelline, K-Pop grubu ITZY'yi global sözcü modelleri olarak adlandırıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 1 Nisan 2021

Maybelline New York, K-pop grubu ITZY'nin en yeni küresel sözcüsü olarak Gigi Hadid ve Storm Reid'in izinden gideceğini duyurdu.

Itzy'nin üyeleri - Yeji, Lia, Ryujin, Chaeryeong ve Yuna - ABD kozmetik devi Maybelline ile büyük bir sözleşme imzaladı.

Beşli, 2019'dan beri piyasada ve Billboard'un YouTube listesinde 2 numaraya ve iTunes'un şarkı listesinde on iki bölgede 1 numaraya yükselen çıkışları "Dalla Dalla" ile büyük başarı elde etti. Bir sonraki albümleri "Guess Who" 30 Nisan'da çıkacak.


ITZY, "Maybelline markasına her zaman hayranlık duyduk ve yaratıcılığımızı, pozitifliğimizi ve enerjimizi küresel topluluklarına katkıda bulunabileceğimiz için çok heyecanlıyız" dedi. "Hayranlarımıza kendimizin yeni yönlerini göstermek ve dünyaya kendinden emin ve cesur olmanın hepimizin içinde olduğunu hatırlatmak için büyük bir fırsat." açıklamasında bulundu.

Maybelline New York küresel marka başkanı Trisha Ayyagari, "ITZY'nin ilham verici yükselişini izliyorum ve hem grup hem de birey olarak ne kadar dinamik olduklarına çekildim. ITZY, hayranlarına ve küresel topluluğa kendini sevmeyi, bireyselliği ve kendini ifade etmeyi savunuyor. Enerjileri güçlü ve bu sesleri Maybelline'e getireceğim için çok heyecanlıyım!" diyor.

ITZY ilk olarak Maybelline'in Hypersharp Liner, Ultimatte Lipstick ve SuperStay Foundations kampanyalarında bu baharda görünecek.