La Roche-Posay'den Anthelios Serisi
GÜZELLİK

La Roche-Posay'den Anthelios Serisi

La Roche-Posay'in Anthelios serisi ile yaza güvenle "merhaba".

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Nisan 2021

Anthelios Invisible Fluid SPF50+ ile güneş korumasını en iyi seviyeye taşıyın

Anthelios güneş serisi içindeki en yüksek UVA korumasına sahip krem, tüm cilt tipleri ve göz çevresinde bile kullanıma uygundur. Yüksek spektrumlu koruması, ciltte UVA ve UVB ışınlarına karşı kalkan görevi görürken, cildin zarar görmesini önlemeye yardımcı oluyor. Kullanım kolaylığı sağlayan ve parfüm içermeyen krem, güneşe karşı toleransı olmayan ciltlerde ağırlık yapmadan hızla emiliyor. Suya, kuma ve tere karşı çok dayanıklı Anthelios Invisible Fluid SPF50+, hipoalerjenik özelliğiyle oluşabilecek cilt rahatsızlıklarının ve lekelerin önüne geçiyor.

Dünyaca ünlü dermatoloji uzmanları tarafından laboratuvarda yapılan 31 klinik çalışmanın sonucunda; Anthelios Invisible Fluid SPF50+ kremini deneyenlerin %98'inin cildinde beyaz iz bırakmadığı, %81'inin cildinde yağlı his bırakmadığı ve %88'inin cildinde ağırlık yapmadan hafif hissettirdiği** görülmüştür.

Renkli versiyon tercih edenler için ise Anthelios Invisible Fluid SPF 50+ Tinted, yazın zararlı ışınlarına karşı cildinizi korumaya hazır!

Anthelios Age Correct SPF50 ve renkli güneş bakım kremi Anthelios Age Correct Tinted Cream SPF50 ile cildiniz yaza hazır!

Tatil denince akla gelen deniz, kum, güneş üçlüsüyle buluşmamıza günler kala, La Roche-Posay'in Anthelios Age Correct SPF50 kremi, hassas ciltlerin imdadına yetişiyor. Yetişkinler için cilt ve boyun bölgesinde yüksek koruma sunan bakım kremi aynı zamanda kırışıklık, koyu lekeler ve elastikiyet kaybıyla da savaşıyor. İçerdiği Hyalüronik asit, Fe-Resorcinol ve Niacinamide ile yaşlanma belirtilerinin azalmasını sağlayarak, nemi cilde hapsediyor. Yeni CELLOX-B3 TECHTM Teknolojisi ile cildi Mexoryl XL UVB/UVA ışınlarına karşı korurken, kir partiküllerinin cilde yapışmasını azaltıyor ve cildi; kirlilik ve kızılötesi A ile tetiklenmiş oksidatif stresten koruyor. Güneş koruması, yaşlanma karşıtı ve yağlı his bırakmadan, yüz ve boyun bölgesinde 24 saat nemlendirme özellikleriyle üçlü etki sağlıyor.

Renkli güneş bakım kremi Anthelios Age Correct Tinted Cream SPF50 ise, hafif dokusu ile yağlı bir his bırakmadan kadifemsi bir bitiş sunuyor. 24 saat nemlendirme, güneş koruması ve yaşlanma karşıtı özellikleriyle de üçlü etki sağlıyor.

Anthelios Dry Touch SPF50+ ile sahilin yıldızı olun

Tatilin en sıcak günlerinde, çok yüksek güneş koruması sağlayan Anthelios Dry Touch SPF50+, hızlı emilen jel-krem formuyla yağlı ve hassas ciltlerde parlamalara engel oluyor. Mexoplex filtreleme sistemi ve yatıştırıcı antioksidan özellikli La Roche-Posay Termal Suyu sayesinde UVA ışınlarına karşı güçlendirilmiş SPF 50+ koruma içeriyor. Beyaz leke bırakmadan ultra mat bir cilt görünümü sağlayan krem aynı zamanda suya, kuma ve tere karşı da dayanıklı olma özelliği de taşıyor. Tatilin keyfini çıkarmak ve etkili sonuçlar almak için güneşe çıkmadan önce tüm yüz bölgesine uygulayabilir, her yüzmeden sonra en az 2 saatte bir tekrarlayabilirsiniz.

Anthelios Dry Touch SPF50+ Tinted, renkli formuyla yazın çantanızdan ayırmayacağınız favori bakım ürünleriniz arasında yerini almayı bekliyor.

Hassas gözler koruma altında

Yüzün en hassas bölgelerinden göz çevresini de unutmayan La Roche-Posay'in Anthelios Ultra Hydrating Cream SPF50+ kremi, suya dayanıklı formülüyle kapsamlı bir koruma sağlıyor. En hassas ve reaktif ciltlerde test edilen krem; UVA, UVB ve Infrared A ışınlarının ve hava kirliliğinin sebep olduğu bazı hasarlara karşı cildi koruyor. Güneş alerjisine eğilim gösteren ciltler için uygun olan Anthelios Ultra Hydrating Cream SPF 50+,terlemeye karşı dayanıklı yapısına rağmen beyaz iz ve yağlı his bırakmıyor. Etkisini artırmak için güneşe çıkmadan önce uygulayabilir, yüzdükten ve kurulandıktan sonra sık sık tazeleyebilirsiniz.