Kim Kardashian ve Jeff Leatham'dan Üç KKW Kokusu
GÜZELLİK

Kim Kardashian ve Jeff Leatham'dan Üç KKW Kokusu

Jeff Leatham ile son KKW kokusu Leatham için birlikte ikonik çiçek kokularını şişelemeye başladılar.

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Nisan 2021

Instagram'da Kim Kardashian'ı takipteyseniz, muhtemelen onun çiçek aranjmanlarına olan tutkusuna aşinasınızdır. Kardashian, ünlü çiçekçi ve uzun süredir arkadaş olan Jeff Leatham ile son KKW kokusu Leatham için birlikte ikonik çiçek kokularını şişelemeye başladılar.

Kardashian, "Bu işbirliği harika ve oldukça kolay oldu" dedi. "Biriyle on yıl çalıştığınızda, onun zevkini ve tarzını gerçekten öğrenmiş oluyorsunuz."İkili 10 sene önce Paris'de tanıştı ve Leathem aile için senelerdir çiçek aranjmanları yapıyor. Kim ve Jeff'in tarzları bir araya geldiğinde de oldukça fresh, seksi ve güçlü kokular ortaya çıktı. Koleksiyon aslında 1 yıldır üstünde çalışılan bir projeydi. ''

Leatham, "Kim bana işbirliği yapmam için mesaj attı ve geçen Nisan ayında ilk Zoom toplantımızı yaptık, ardından yaklaşık iki ay sonra farklı koku türlerini incelemeye başladık" diyor Leatham. Çiçekçi, Kardashian'ın en sevdiği çiçek kokularını ve kendi tercihlerini kokulara nasıl çevirdiğini açıkladı.

"Kim, Quicksand adlı bu muhteşem pembe gülü gerçekten çok seviyor ve kokusunu nasıl yaratabileceğimizi düşünürken Desert Rose kokumuzu bulduğumuz" dedi.

İkili sadece kokuları düşünmekle kalmadı, aynı zamanda şişelerin de sanat eseri olmasını istediler. Kardashian, "Şişenin küçük bir vazo gibi görünmesi benim için gerçekten önemliydi" diye ekliyor. "Şişenin de aslında sonrasında vazo olarak kullanılmasını gerçekten istedik, bu yüzden şişeye tek bir gül koyabileceğiniz şekilde tasarladık.''

Leatham, müşterilere koku bittiğinde bile şişelerini saklamaları konusunda ısrar ediyor. Kim'in tonlarının, toprak olduğunu ve şişelerin de onun tarzının bir göstergesi olduğunu da ekliyor.