Valentino Makeup Geliyor
GÜZELLİK

Valentino Makeup Geliyor

Valentino'nun ilk makyaj koleksiyonu 1 Haziran'da ön siparişe açılacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 29 Nisan 2021

Valentino'nun ilk makyaj koleksiyonu Ağustos ayında dünya çapında piyasaya sürülecek ve 1 Haziran'da ABD'de ön sipariş için satışa sunulacak.

Valentino Beauty, 40 renk tonunda fondöten, 50 ruj ve "deneysel" göz ürünleri sunan eksiksiz bir seri olarak tanıtılıyor. Duyuru, "Maison Valentino'nun Kreatif Direktörü Pierpaolo Piccioli, duyguların, hayallerin ve bireyselliğin gerekli olduğu kapsayıcı estetiğini getirerek, yaşadığımız zamana göre güzellik vizyonunu ortaya koyuyor. Valentino Beauty insan güzelliğidir, tüm cinsiyetlere, yaşlara ve kültürlere açık bir moda makyajıdır." diye belirtiyor.

Makyaj koleksiyonunun tek bir yüzü yok. Piccioli, Valentino markasının birçok yönünü temsil etmek için 16 "eklektik" yetenek seçti. "Güzellik, aşk yoluyla çözülen bir karmaşıklıktır. Güzellik demokratiktir. Her bir bireyin kimliğine, çeşitliliği ve kapsayıcılığı çevreleyen benzersizliğe bakıyorum. üzellik lütufla ilgilidir. Zarafet tarif edemeyeceğiniz bir şeydir, bir algıdır. Güzellik bana duygu veren bir şey. Bu bir bağlantı." diyor.

Bu koleksiyon, koku alanında büyük bir güç olmasına rağmen, tarihi moda evinden piyasaya sürülen ilk renkli kozmetik ürünü. İlk Valentino kokusu 1978 yılına kadar uzanırken, en son lansmanı Voce Viva , 2020 yılının Eylül ayında piyasaya çıktı. Lady Gaga, Voce Viva koku kampanyasının yüzü olarak hizmet ediyor.

Valentino Beauty makyaj koleksiyonunun tüm detayları 31 Mayıs 2021'de Londra'daki Selfridges Mağazasında açıklanacak. Rujlar, fondötenler ve göz ürünleri için ön sipariş 1 Haziran'da Amerika Birleşik Devletleri'nde toplanacak. ve dünya çapında lansman Ağustos 2021'de başlayacak.