Irina Shayk, Güzellik Derslerini Kızına da Aktarmak İstiyor
GÜZELLİK

Irina Shayk, Güzellik Derslerini Kızına da Aktarmak İstiyor

Model, Alo’nun Anneler Günü için düzenlediği güzellik kampanyasında başrolde.

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Mayıs 2021

Süper model Irina Shayk'ın dört yaşındaki kızı Lea'nın annesi olmaya bayıldığı açık. Aslında, anneliğin sevincini parlayan teninin nedenlerinden biri olarak görüyor. Diğer nedenleri mi? Her sabah yüzünü buzlamak ve tutarlı bir cilt bakım rutini uygulamak (Alo Beauty ürünleri ile). Dolayısıyla, yoga ve sağlık markasının Anneler Günü güzellik kampanyası için Shayk'i seçmesi şaşırtıcı değil.

Süper modelin güzellik sırlarından biri, cildini güçlendirmek için doğal, temiz malzemeler kullanmak ve kızının yardımıyla ara sıra maske ile kendisini şımartmakt. Shayk ile annelik, güzellik ve podyum ışıltısının sırrı hakkında hakkında Bazaar.com'un sohbetine göz atın.

Anne olduktan sonra güzellik rutininiz değişti mi?

Gerçekten değişmedi! Her anne aynı anda nasıl çalışılacağını bilir, bu yüzden güzellik rutinime her zaman zaman ayırırım. Artık kızım büyüdü, güzellik ritüelleri ile birlikte eğleniyoruz. Yüzümdeki maskeleri ovmaktan en sevdiğim kremlerle oynamaya kadar güzellik rutinime katılmayı seviyor.

Bir gün kızınıza hangi güzellik sırlarını aktaracaksınız?

Az ama öz. Kendi teninizde mutlu olun ve diğer insanlara karşı nazik olun. Ve bir Rus güzellik sırrı olan, sabah güzellik rutininize bir küp buz eklemektir.

Kendinizi en çok ne zaman parlarken buluyorsunuz?

Bir kadın için en iyi makyajın mutluluk olduğuna inanıyorum. Mutlu olduğumda en güzel halimde olduğumu hissediyorum. Bir diğer önemli güzellik sırrı, doğal ürünler kullanmaktır. Cildinizi en iyi şekilde gösterecekdir