Victoria Beckham Beauty'nin Reklam Filmini David Beckham Çekiyor
GÜZELLİK

Victoria Beckham Beauty'nin Reklam Filmini David Beckham Çekiyor

Victoria Beckham, kocası David Beckham'ı son projesine dahil ediyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Mayıs 2021

David Beckham, Victoria Beckham'ın yeni güzellik reklamlarından birini yönetiyor. 47 yaşındaki tasarımcı ve girişimci, eski profesyonel futbolcu kocasını Victoria Beckham Beauty'nin reklam kampanyası için işe aldı. David Beckham, markanın yeni reklamlarından birinin yönetmenliğini üstlendi.

Eski Spice Girl, yeni Victoria Beckham Beauty Matte Bronzing Brick'in lansmanıyla ilgili bir Instagram gönderisinde , hayranlarına reklam setinden bazı kamera arkası görüntüleri sundu ve kamera arkasında iş başında olan David Beckham'a bir bakışla videosunu tamamlandı.

Victoria geçmişte eşiyle birlikte iş ve ev yaşamını nasıl dengelediğini ve kariyerlerinde birbirlerini nasıl desteklediğini anlatmıştı. 2017'de bir röportajında David'in New York Moda Haftası gibi aşırı yoğun dönemlerde çocuklarına liderlik ederek bir tasarımcı olarak çalışmalasını nasıl desteklediğini şöyle anlatıyor;

""O harika. Moda haftasında, ben çalışırken, çocuklar New York'ta olacak ve onları çoktan Cumartesi gecesi akşam yemeğine götürmeyi planladı. Bu yüzden o bu tür şeylerde çok iyi. Bir evlilikteki desteğini, 'Biliyor musun, bende bu var' diyerek bu şekilde gösterebilirsin."