Hadid Renkli Pop Göz Farlarını Geri Getiriyor
GÜZELLİK

Hadid Renkli Pop Göz Farlarını Geri Getiriyor

Sezonun daha parlak tonlarını tam olarak bu şekilde kullanabilirsiniz.

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Haziran 2021

Sıcak hava dalgası eğlenceli değil miydi? Hava durumu tersine dönmüş olabilir, ancak yaz makyajı ruh halinizi yükseltecek harika bir fikir. Buluşmalar, olaylar ve Kovid öncesi hayatın bir görüntüsü her zamankinden daha yakın hissettirirken, makyajı bu kadar keyifli kılan deneylere geri dönmeye kararlıyız. Gigi Hadid, şimdi renkli paletleri kucaklamanın oldukça mükemmel bir yolunu gösteren en son Instagram gönderisinde hepimize ilham veriyor. Model, A listesindeki sanatçı Patrick Ta tarafından yaratılan ve renklerin hem neşeli hem de giyilebilir olabileceğini kanıtlayan çarpıcı bir görünüm sergiledi.

Hadid'in gözlerinin iç köşeleri boyunca koyu sarı-turuncu bir tonlama, kapağının üzerinde yumuşak, zar zor algılanan leylak rengi bir pembe ile tonlandırılmış. Parlayan bir cilt ve maske dostu bir nude dudakla bir araya getirilen bu makyaj, bir kıyafeti taze ve yeni hissettirmek için mükemmel bir yol.

Mono Couleur Couture Eyeshadow, Dior

Eye Shadow, MAC

Single Eyeshadow, NARS

Gerçekten, küçük bir göz farı fırçası ve gölgeden fazlasını gerektirmeyen, sizi daha cesur diyarlara taşımak için ideal bir görünüm. Cesur tonların aslında eğlenceli olduğu ve yeni sezon makyaj ürünleriyle seçim yapmanın harika bir aktivite olacağına dair de bir fikir. Sarı size hitap etmiyorsa, bebek pembesi kullanmayı deneyin veya kremsi ayrılıklara karşı keskin bir mavi kontrast hareketi yapın.