Miley Cyrus Gucci Kokusunun Yeni Yüzü Oldu
GÜZELLİK

Miley Cyrus Gucci Kokusunun Yeni Yüzü Oldu

Yeni Gucci Flora Gorgeous Gardenia kokusunun yüzü olan Miley Cyrus, bir dizi görüntü ve videoda yer alacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Haziran 2021

100. yıl dönümü için İtalyan moda evi, çok ödüllü şarkıcı, söz yazarı ve oyuncuyu Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum adlı yeni kokusunun yüzü olarak seçti.

Kampanyayla ilgili pek çok ayrıntı hala gizli olsa da, Cyrus'un Alessandro Michele'in yaratıcı yönetmenliği altında Petra Collins tarafından yönetilen ve fotoğraflanan bir dizi görüntüde ve fantastik bir videoda görüneceği söyleniyor.

Tasarımcı, Cyrus'u "aynı anda hem rock 'n' roll hem de eklektik bir ruha sahip bir sanatçı" olarak tanımladı. Cyrus'a olan hayranlığını ifade ederek, onun kokuyu ve arkasındaki hikayeyi mükemmel bir şekilde somutlaştıracağına güvendiğini söyledi.

Cyrus'un yer aldığı kampanya görüntüleri, 30 Temmuz'dan itibaren markanın web sitesinde ve 1 Ağustos'tan itibaren dünya çapındaki seçili Gucci mağazalarında, perakendecilerinde ve parfümerilerde satışa sunulacak olan Gucci Flora Gorgeous Gardenia'nın lansmanından hemen önce yayınlanacak.

Bir Gucci kokusunun yüzü olarak Cyrus, ürün kategorilerinde uzun süredir markanın elçisi olan ve aynı zamanda Gucci Mémoire d'une Odeur kokusu kampanyasının öncülüğünü yapan Harry Styles da dahil olmak üzere, uluslararası birinci sınıf yeteneklerden oluşan zengin bir havuza katılıyor.