Gloss Bomb Heat
GÜZELLİK

Gloss Bomb Heat

Fenty Beauty Gloss Bomb'ları bir üst seviyeye taşıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 28 Haziran 2021

Rihanna'nın Fenty Beauty'sini 2017'de kapsayıcı renk yelpazesi ve göz kamaştırıcı fosforlu kalemleriyle tanımış olsak da, bir şekilde kült bir hit haline gelen bir ürünü var: Gloss Bomb. Ünlüler, makyaj sanatçıları ve hatta bizler tarafından da sevilen Gloss Bomb, dudakları kaygan, yumuşak ama asla yapışkan olmayan, oyunun kurallarını değiştiren bir nemlendirici dudak parlatıcısıdır.

O zamandan bu yana, Gloss Bomb formülü yedi renk tonu ve yeni bir formülasyon geliştirdi: Gloss Bomb Cream. Bu yaz, Rihanna'nın Gloss Bomb hakimiyeti için planları var (ve umarım yeni bir albüm de buna dahildir). Bugün, Gloss Bomb Heat, dudakların daha dolgun görünmesini sağlayan Dolgunlaştırıcı Kompleks içeren herkesin favori dudak parlatıcısına yeni bir bakış.

Nemlendirilmiş dudaklar otomatik olarak daha dolgun görünür, bu nedenle formülü shea yağı ve E vitamini içerir. Dolgunlaştırıcı etkisi ise zencefil kökü yağı ve biberden gelir. İkisi birleşerek dudakların ısınmasını ve dolgunlaşması sağlar, ancak his birkaç dakika sonra azalır ve parlatıcıyı ilk sürdüğünüzden biraz daha doğal görünen dudaklarla kalırsınız. Sadece bu değil, Gloss Bomb Heat aynı zamanda hayvanlar üzerinde test edilmiyor, glüten içermiyor ve parabenler veya ftalatlar olmadan formüle edilmiştir. İmzalı şeftali-vanilya kokusu, duyusal deneyimi de kapsıyor.