Jennifer Aniston'ın Sabah Rutini
GÜZELLİK

Jennifer Aniston'ın Sabah Rutini

Son zamanlarda, merakla beklenen Friends Reunion'daki görünümüyle geri dönen aktör, yapımcı ve fitness tutkunu Jennifer Aniston, her zamanki gibi ışıltılı görünüyor ki tüm krediyi sabah rutinine atfedilebilecek kadar. Aniston, her şeyi basit tutarak, onu

GÜNCELLEME TARİHİ: 28 Haziran 2021

1. Meditasyon yapıyor ve günlük tutuyor
"Meditasyon, bu çok kolay" diyor. "Ayrıca günlük tutuyorum ve bunu yapmak çok önemli." Araştırmalar, güne Aniston gibi daha kendi zihnimizde kalarak başlamanın daha iyi olduğunu gösteriyor. İlk iş telefonunuza uzanıp sosyal medyada gezinmek yerine kendinizi gözlemleyin.

2. Kahvesini güçlendiriyor
Kollajen markası Vital Proteins'in baş yaratıcı olarak Aniston, sabah kajvesini, ayılmak ve ışıldmaka için rutininin temel bileşenlerinden biri olan takviyelerden birini ekliyor. "Bu bir tür ritüel: Sıraya bağlı olarak kahve, kolajen ve ardından meditasyon" diyor.

3. Köpeklerini gezdiriyor
Üç köpeğin (Clyde, Sophie ve Lord Chesterfield) annesi olarak, sabah görevlerinden biri her gün onları gezdirmektir. Yani dinginleşen zihin ardından bedeni harekete geçirin.

4. Günün ilk saatlerini tamamen ekransız geçiriyor
Arzu edebileceğimiz bir şey, günün ilk veya iki saatinde telefonumuzu kendi haline bırakın. Söylemesi yapmaktan daha kolay, ama bu Aniston'ın yemin ettiği bir alışkanlık. Oyuncu ve yapımcı, "Telefon yok, e-posta yok, mesajlaşma yok ve sosyal medya yok. Bir buçuk saat boyunca bunların hiçbirine bakmak yok" diyor. "Bir hafta bile denemenizi şiddetle tavsiye ederim, aradaki farka inanamayacaksınız."