Scarlett Johansson Güzellik Markası Kuruyor
GÜZELLİK

Scarlett Johansson Güzellik Markası Kuruyor

Scarlett Johansson, 2022'de kendi güzellik markasını çıkaracak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 28 Haziran 2021

Kozmetik ve güzellik alanında marka çıkarak dünyaca ünlü yıldızlara Scarlett Johansson da katıldı. Johansson, güzellik markasını piyasaya sürmesi planlanan bir dizi ünlünün en yenisi. Aktrisin girişimci olarak ilk adımı ve adı açıklanmayan markasının 2022'nin başlarında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Johansson, WWD'ye yaptığı açıklamada ""Çocukluğumdan beri güzelliğin dönüştürücü gücü beni büyüledi. Annem, gençliğimin ilk yıllarından itibaren bana öz bakım için bir tutku aşıladı. Birkaç yıl önce, benim için gerçek bir şey yaratma hedefiyle yaptığım güzellik anlaşmalarından bir adım geri çekildim. Sonuç, güzelliğe temiz ve erişilebilir bir yaklaşım." ifadelerini kullandı.

Güzellik markası, Pattern by Tracee Ellis Ross, Moon Oral Care, Beach House Group ve Florence by Mills'in arkasındaki yatırımcı The Najafi Companies tarafından finanse ediliyor. Endüstri kaynakları, ilk yatırımın 5 milyon ila 10 milyon dolar aralığında olduğunu ve Johansson ile kurucu ortağı Kate Foster'ın sermayeye sürekli erişime sahip olacağını söyledi.

Victoria's Secret ve Juicy Couture'un güzellik bölümlerinde liderlik rollerini üstlenen Foster ise şunları söylüyor; "Piyasadaki boşluğu dolduran ve gerçek tüketici ihtiyacına hitap eden bir marka inşa etmekten gurur duyuyoruz. Marka platformumuz farklılaştırılmış, büyüme ve genişleme için çok sayıda piste sahip."