Tom Ford'un Yeni Kokusu: Ombre Leather
GÜZELLİK

Tom Ford'un Yeni Kokusu: Ombre Leather

Tom Ford, en yeni kokusunu sunar; Ombre Leather Parfum.

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Ağustos 2021

"Kokularımın çoğu hayatımın bazı gerçek yönlerini yansıtıyor. Ombre Leather'daki her bir nota çocukluğumun Batı Amerika'sıyla ilintili. Bu yeni parfüm ise, orijinal kokunun vahşi, dizginlenemeyen duygusallığını temel alıyor..."- TOM FORD

Tom Ford, en yeni kokusunu sunar; Ombre Leather Parfum. Siyah deri notalarını güçlü menekşe yaprağı ve farklı duyulara hitap eden sedir ağacıyla birleştirerek ortaya çıkan bu belirgin koku harmanı, Amerikan batısının sınırsız duygusallığını yakalıyor.

İkonik Ombre Leather'ın yoğunlaştırılmış versiyonu, Ombre Leather Parfum belirgin bir şekilde zengin, lüks deri dokusunu yansıtırken şaşırtıcı imzasını yeni bir ekleme olan menekşe yaprağı özü ile yakalıyor.

Eşsiz bir zenginlik düzeyi oluşturan bu güçlü yeşil çiçeksi nota, bir buket içindeki taze menekşelerin yoğun çiçeksi kokusunu hissettirdikten sonra, yerini sedir ağacının odunsu duygusallığına bırakıyor.

Son derece etkili bir öz elde etmek için Muson mevsiminden önce dikkatlice hasat edilen yasemin çiçeği; olgun hanımelini anımsatan meyveli, çiçeksi bir doku ile kokuya beklenmedik bir duygusallık katmanı ekliyor. Derin, esnek deri ve ahşap notaları çiçeksilik ile tezatlık oluştururken süsen çiçeği kokusunun çift kat konsantrasyonu nefes kesiyor; çölün vahşi özgürlüğünü ve öngörülmezliğini ortaya çıkaran büyüleyici, bağımlılık yaratan bir çekimi serbest bırakıyor.

Ombre Leather Parfum için flakondan esinlenerek fildişi tonlarında vegan deri plakalı mat siyah cam şişe tasarlandı.