Guerlain'ın Yeni Kreatif Makyaj Direktörü: Violette Serrat
GÜZELLİK

Guerlain'ın Yeni Kreatif Makyaj Direktörü: Violette Serrat

Guerlain ve Guerlain’ın yeni Kreatif Makyaj Direktörü Violette, birlikte güzelliğin tarihinde yepyeni bir sayfa açıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 24 Ağustos 2021

Violette Serrat; yaratıcılığı, cesareti, Parizyen şıklığı, yüksek standartlara odaklı bakış açısı ve bağlılığı ile Fransız güzelliğini ve 190 yaşından büyük olmasına rağmen modernliği vurgulayan ve sürekli inovasyon ile özdeşleşen Guerlain House'un bir parçası olmaya hazır!

Guerlain için Violette diyor ki; "Guerlain bir kadın! Modern bir İmparatoriçe... ve parmak uçlarına kadar bir Parisli. Guerlain'ın makyaj konusundaki değerlerini yeni bir nesle aktarabileceğim ve cinsiyeti ne olursa olsun bugün güzelliği kutlayan ve yarın kutlayacak olanlarla paylaşabileceğim, böylesine zengin bir mirasa sahip ikonik bir House'a katıldığım için çok mutluyum… Bir öncü olarak Guerlain House, çevreye duyarlı hale gelerek ve kadınlıkla geniş ve çeşitli bir şekilde ilişki kurarak bağlılık göstermelidir."

Violette'in felsefesine gelince, "sınır gökyüzüdür" ya da başka bir deyişle "imkansız diye bir şey yoktur". Genç bir kadın olarak makyaj dünyasında kendine bir yer edindi. Bir Fransız kadın olarak, 2015'te bir hevesle oraya taşındıktan sadece birkaç ay sonra Amerika Birleşik Devletleri'nde tanınırlık kazandı. Kariyerinin başlangıcından bu yana büyük şirketlerle işbirliği yaptı (Makyaj Tasarımcısı olarak Dior ile ve daha yakın zamanda sadece 33 yaşında Global Güzellik Direktörü görevini üstlendiği Estee Lauder ile.) Violette kendisi için bir isim yapmayı başardı, böylece çalışmalarını çağdaş güzelliğin duvarlarına yazdırıyor. Onun dünyası, spontane yaratıcılığının, Parisli hassasiyetlerinin, usta tekniklerinin ve sanat sevgisinin harmanlandığı eşsiz ve verimli bir dünya.