Rosie Huntington-Whiteley İlk Güzellik Koleksiyonunu Çıkardı
GÜZELLİK

Rosie Huntington-Whiteley İlk Güzellik Koleksiyonunu Çıkardı

Rosie Huntington-Whiteley'nin cilt bakım ve makyaj markası Rose Inc. piyasaya çıktı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 24 Ağustos 2021

Geçtiğimiz günlerde 2. bebeğine hamile olduğunu duyuran Rosie Huntington-Whiteley'nin uzun zamandır beklenen markası Rose Inc.'ın güzellik koleksiyonu ortaya çıktı.

Huntington-Whiteley, "Güzellik hayatımın çok büyük bir parçası oldu. Elbette, 16 yaşında çalışmaya başladığımdan beri güzellik ürünlerinin dönüştürücü doğası beni her zaman büyülemiştir. Saç ve makyaj koltuğuna her zaman dikkat etmişimdir - günün en sevdiğim zamanı." diyor.

Bu tutku ve bilgi, başarılı içerik platformu Rose Inc'i oluşturdu. "Ürünleri de piyasaya sürmek istediğimi editoryal siteyi başlattıktan hemen sonra biliyordum." diyor Rosie ve ekliyor "Bunca zamanımı saç ve makyajla geçirmiş, yıllar boyunca yüzlerce sanatçı tarafından yüzümle oynamış ve boyamış olduğum için benzersiz bir bakış açısına sahip olduğumu hissediyorum. Bir marka yapmak için ciddiye alınmasını ve bir şeyi temsil etmesini istedim."

Bunda kesinlikle başarılı oldu. Rose Inc'in Modern Essentials adlı ilk koleksiyonu, bilinçli olarak oluşturulmuş cilt bakımı ve makyajın küratörlü bir düzenleme. 34 yaşındaki model "Her şey, onsuz yaşayamayacağım kilit ürünlerle ilgili" diye açıklıyor. "Günümde anında fark yaratanlar; bu yüzden krem allık, kremsi sıvı kapatıcı, kaşlar, dudaklar, fırçalar ve iki cilt bakım ürünümüz var - günlük toner ve aydınlatıcı serum."

"Makyaj sanatçısı değilim: beceri setim muhtemelen ortalama bir insandan daha iyi olacak ama ben Mary Greenwell değilim," diyor sektörün en iyi makyözlerinden birine atıfta bulunarak. "Makyaj yapmayı seviyorum ama benden beş farklı pudrayla bir şeyler yapmamı ya da gerçekten harika bir göz makyajı yapmamı istemeyin. Sadece kendimi harika hissederek hızla kapıdan çıkmak istiyorum."