Ariana Grande'nin Kozmetik Markası Yolda
GÜZELLİK

Ariana Grande'nin Kozmetik Markası Yolda

Ariana Grande'nin kozmetik markası R.E.M Beauty yakında çıkıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Ağustos 2021

Kısa süre önce parfümünü piyasaya süren Ariana Grande bu kez kendi kozmetik markası olan R.E.M Beauty için kollarını sıvadı. Grande, markanın kendisine ait olduğunu doğrulamamış olsa da, sayısız ipucu Kylie Jenner ve Halsey gibi güzellik gurularının izinden gidiyor olabileceğini gösteriyor.

İlk olarak markanın adı, müzisyenin 2018'de çıkardığı şarkısı "REM"den geliyor gibi görünüyor. Bunun üzerine Grande'nin annesi Joan Grande, yeni başlatılan R.E.M Beauty Instagram hesabını takip ediyor. Müzisyenin yakın arkadaşlarından biri olan Doug Middlebrook ise New York Times Meydanı'ndaki R.E.M Beauty reklam panolarıyla bir selfie yayınladı ve hikayelerinde Ariana Grande'yi etiketledi.

E! News ayrıca bu haftanın başında 28 yaşındaki şarkıcının, Thunder Road, Inc. şirketi altında kayıtlı R.E.M Beauty ticari markasının, kapatıcılar, kirpik serumları, göz farları, göz kalemleri, rujlar, fosforlu kalemler , saç uzatma ve makyaj süngerleri gibi ürünleri piyasaya sürülebileceğini bildirdi.

REM Beauty'yi tanıtan Times Meydanı reklam panolarının ardından, hayranlar sıfır gönderili bir Instagram sayfası (ki zaten 70 binden fazla takipçisi var!) ve aynı adı taşıyan bir web sitesini keşfetti. Yine de, Grande'nin parfümlerle başarılı bir şekilde uğraştığı için bu seri, Grande'nin güzellik girişimlerinden ilki olmayacak.