Naomi Osaka'nın Yeni Güneş Koruyucusu Çıktı
GÜZELLİK

Naomi Osaka'nın Yeni Güneş Koruyucusu Çıktı

Tenis şampiyonu Naomi Osaka, şüphesiz dünya çapındaki kortlarda isim yaptı ve şimdi aynı yıldız gücünü yeni güneş koruyucu serisi Kinlò'nun lansmanına kanalize ediyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Eylül 2021

Kinlò - kin ve lò sırasıyla Japonca ve Haiti Creole'da "altın" anlamına geliyor. Bu isim sadece bir başka ünlünün cilt bakım girişimi değildir. Ürün yelpazesi, New Jersey, Englewood Cliffs'teki Bergen Dermatology'nin kurucusu Dr. Naana Boakye dahil olmak üzere en iyi uzmanların yardımıyla Osaka tarafından özellikle Siyah, Kahverengi ve Asya Pasifik toplulukları için formüle edilmiştir.

Sadece cildinizi UVA ve UVB ışınlarından korumakla kalmayıp aynı zamanda güneş ışınlarına maruz kaldıktan sonra iyileşmesine yardımcı olmak için tasarlanmış dört ana üründen oluşan seri ile her Kinlò ürününün 20 doların altında bir fiyatı var: Resif güvenli SPF 50+ geniş spektrumlu İnce bir renk tonu da içeren Golden Rays Güneş Koruyucu; Nemlendirici Göz Kremi; hindistan cevizi ve portakal kokulu Nemlendirici Altın Mist; ve Nemlendirici Dudak Balsamı. Her ürün, skualen, niasinamid, aloe vera gibi cildi yatıştırıcı doğal bileşenler içeriyor.

Özellikle markanın güneş koruyucusunu oluştururken, Osaka için doğru ürünü bulmak için beyaz kalıntılardan genel nem eksikliğine kadar birçok renkli insanın ortak problemlerini ele almak önemliydi. Genellikle doğrudan güneş ışığında oynayan bir atlet olarak, aynı zamanda, iş terlemeye geldiğinde mineral güneş kreminin uzun ömürlü olduğunu da düşündü; bu, 80 dakika su geçirmezlik vaat ediyor ve yeniden uygulamadan önce iki saate kadar da etkisi sürüyor.

Osaka, yakın tarihli bir kapak hikayesinde, "Koyu tenimizi beyaza döndürmeyen ve sert kimyasallar içermeyen ürünler yapmak yeterli değildi" diyor. "Ayrıca, sadece koyu teniniz olduğu ve yanmadığınız için o cilde bakmanız ve korumanız gerekmediği efsanesini de ortadan kaldırmak istedim." Yaz hızla sona eriyor olsa da, güneşten korunma yıl boyunca akılda tutulması gereken bir şey.