Natalie Portman: Vegan Olmak Cildimi Güzelleştirdi
GÜZELLİK

Natalie Portman: Vegan Olmak Cildimi Güzelleştirdi

Oscar ödüllü aktris ve Miss Dior'un yüzü Natalie Portman, ekranda ve ekran dışında güzelliğin hayatında oynadığı rolü anlatıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 15 Eylül 2021

DENGELEME EYLEMİ
Yeni Miss Dior kampanyasında oynadığım karakter kendi çılgın yolculuğunu arıyor. Filmlerde oynadığım çoğu karakterden ve olmak istediğim kadından daha yakın bana. Bu zamanda, kadınların başkaları için güzel kokmayı istemek yerine zevklerine sahip olmaları harika.

COUTURE OLARAK PARFÜM
Tüm Dior kokularının burnu olan François Demachy ile Provence'daki gül tarlalarını ziyaret ettim. Güller sadece birkaç kısa hafta çiçek açar ve bu süre zarfında kadınlar çiçekleri seçer. Her şişeye çok fazla özen ve insan dokunuşu giriyor. Bu bir sanat.

KARAKTER ÇALIŞMASI
Koku, karaktere girmeme yardımcı oluyor. Tunus'ta Star Wars: Bölüm II'yi çekerken pazar yerleri taze yaseminle doluydu. En inanılmaz kokuya sahipti. Aklımda o yerle bağlantılı gerçek bir merak ve romantizm duygusu var.

FAVORİ EKRAN GÜZELLİKLERİ
Star Wars ve Black Swan. Cadılar Bayramı'nda kostümlü insanları gördüğümde, "Tamam, bu çok etkileyiciydi" diye düşünüyorum.

TOPLUMA MAL OLMUŞ KİŞİ OLMAK
En ödüllendirici kısım, platformumu daha büyük, daha anlamlı konulara dikkat çekmek için kullanmak. Los Angeles'ta daha önce hapsedilmiş kadınlarla çalışan, onlara barınma sağlayan ve çocuklarıyla yeniden bir araya getiren A New Way of Life dahil olmak üzere bir dizi farklı kadın örgütüyle çalışıyorum.

TEMEL GÜZELLİK ÜRÜNLERİ
Rouge Dior 999 dışarı çıkmak için en sevdiğim ruj. Saçlar için Christophe Robin gül şampuanını seviyorum. Sonra Leonor Greyl saç kremi kullanıyorum. Harika kokuyor. Bununla saçlarımın doğal olarak kurumasına izin verebilirim. Güzel bir dalga veriyor ve kıvırcık bir felakete benzemiyor!

VEGAN OLMAK
Vegan olduktan sonra cildim harika oldu. En sevdiğim yiyeceklerden bazıları fasulye ve sebze tacoları, cips ve guacamole, milföy hamurlu puf börekleri ve yulaf sütü kapuçinolarıdır. Ayrıca fazla içmem - bir kadeh şaraptan fazla değil. Belki de yaşlanmanın bir parçası.