2021 Emmy Ödülleri'nden Anya Taylor-Joy'un Mükemmel Kırmızı Ruj'u
GÜZELLİK

2021 Emmy Ödülleri'nden Anya Taylor-Joy'un Mükemmel Kırmızı Ruj'u

Queen's Gambit yıldızı Dior Beauty ile daha da göz alıcı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Eylül 2021

Anya Taylor-Joy, hem ekranda hem de ekran dışında bir güzellik ikonu. Biz hala en çok izlenen The Queen's Gambit serisinde sunduğu çarpıcı retro saç ve makyaj görünümünü düşünürken, Taylor-Joy Emmy'nin kırmızı halılarda ağızları açık bırakan görünümlerinden biriyle yine göründü ve yine haute . couture Dior elbisesi ve tüm Dior güzellikler ürünleriyle gözleri kendine kitliyor.

Taylor-Joy'un makyajı, sanatçı Georgie Eisdell tarafından yapıldı ve stilini Gregory Russell yarattı. Eisdell, "Anya'nın görünümü için ilham kaynağı enfes Dior elbisesinden geldi. Soluk sarı elbiseyi tamamlamak için gözlerini yumuşak ve klasik bir tonda tutarken ve sarı opera önlüğünü ve mücevherlerini mükemmel şekilde tamamlayan parlak kırmızı bir dudak seçtim" diyor.

Makyaj sanatçısı, Diorshow Mono Couleur Couture ile #530 ve #480 kullanarak Taylor-Joy'un gözlerinde de boyut yarattı. Maskara için, #090 siyah rengindeki ikonik Diorshow maskarasını kullanırken, kaşları #011 Diorshow Brow Styler ile dolduruldu ve şekillendirildi.

Son olarak, Eisdell dudaklarında #090 kırmızısına ait gülümseme için Dior Contour Lipliner'ı ve markanın ikonik #999 renginde Rouge Dior Ultra Care Liquid Lipstick'i kullandı. Parlak bir dolgunluk yaratan görünüm, retro şık ve modern çekiciliğin mükemmel dengesiydi.