Gigi Hadid Yeni Sezona Kumral Saçlarıyla "Merhaba" Diyor
GÜZELLİK

Gigi Hadid Yeni Sezona Kumral Saçlarıyla "Merhaba" Diyor

Soğuk aylar için daha sıcak tonları denememiz için hepimize ilham veriyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 28 Eylül 2021

Sonbahar resmen geldi ve bunun nasıl olduğundan tam olarak emin olmasak da, sezonun havasını benimsemeye hazırız. Sıcak tonlu ojelerden karadut dudaklara ve kalın örgülere, yılın en sevdiğimiz zamanı olabilir.

Görünen o ki, süper modeller de önümüzdeki aylar için bir değişiklik benimsemeye hevesli, Gigi Hadid sonbahar ruhunu somutlaştırmak adına saçlarını değiştiren son ünlü. Model ve bir çocuk annesi, bu sezon Milano Moda Haftası'nda birkaç kez göründü ve 2021 Met Gala görünümü sırasında ortaya çıkardığı ateşli kırmızıdan belirgin şekilde daha koyu olan yeni bir kırmızımsı-esmer tonunu benimsedi.

Gigi Hadid, Alberta Ferretti, Max Mara, Tod's, Boss, Versace 2022 İlkbahar/Yaz gösterilerinde ve özel Versace x Fendi işbirliği defilesinde yeni sezon imzası olacak gibi görünen koyu kiraz tonlu saçlarıyla yer aldı.

Mevsimsel kırmızı, Gigi Hadid'in imzası olan sarı saç renginden tamamen farklı olsa da, bu da açıkca modele çok yakışıyor. Hatta bazı şovlarda Hadid, kaşlarını yeni stile uyacak şekilde daha kırmızı bir tonla boyayacak kadar ileri gitti.