Kylie Baby
GÜZELLİK

Kylie Baby

Kylie Jenner ile Stormi'nin favori ğrünü Kylie Baby ve annelik hakkında.

GÜNCELLEME TARİHİ: 30 Eylül 2021

Kylie Jenner'ın yeni bir bebeği daha oldu! Hayır, ikinci hamileliğinden söz etmiyoruz, yeni bir markadan bahsediyoruz. Kylie Cosmetics, Kylie Skin ve Kylie Swim'e katılan Kylie Baby, Jenner'ın yeni annelere hitap eden yeni yaşam tarzı-güzellik markası. Dört ürünle (yumuşak şampuan, yumuşak saç kremi, köpük banyosu ve nemlendirici losyon) ve üç banyo aksesuarı ile piyasaya çıkıyor.

Kylie Baby formülasyonları ciddiye alan bir ruha sahip. Ürünler titiz içerik standartlarını karşılıyor ve pediatrik olarak da onaylıdır. Şampuan ve saç kremi tüm saç tipleri ve bebekler, küçük çocuklar ve her yaştan çocuklar için kullanılmak üzere tasarlanmıştır, köpük banyosu ve losyon ise hassas ciltler için güvenlidir. Aksesuarlar arasında üç renkte yüzde 100 pamuklu banyo havlusu, fırça ve tarak seti ve seyahat çantası yer alıyor.

Eminiz ki çok fazla bebek ürünü denemişsinizdir! Kylie Baby'yi daha iyi yapan nedir?

Bebek ürünlerinden payıma düşenlerin hepsini kesinlikle denedim, bu yüzden Kylie Baby'yi yaratırken en iyi ve en kaliteli formülleri sunmak çok önemliydi. Tüm Kylie Baby ürünlerini temiz, vegan, hipoalerjenik, çocuk doktorları tarafından test edilmiş olacak şekilde tasarladık. Her ürün her yaş için güvenlidir ve hayvanlar üzerinde deney yapılmadan, paraben içermeden, sülfatsız, silikonsuz ve glütensiz bir formüle sahip.

Stormi'nin favori ürünü nedir?

Köpük banyosunu çok seviyor!

Yeni anneler için en iyi tavsiyeniz nedir?

Anneliğin bana öğrettiği en önemli şeylerden biri kendinize karşı nazik olmaktır. Annelik çok dengeli bir görev ve ben her seferinde daha çok öğrenmeye çalışıyorum!

Yeni anne olmanın en zor yanı ve en ödüllendirici kısmı neydi?

Bunun en zor yanı uykusuzluktur [gülüyor]. En ödüllendirici şey, dünyayı Stormi'nin gözünden görebilmek ve onun her gün büyümesini izlemek.