Meghan Markle Güzellik Markası mı Çıkarıyor?
GÜZELLİK

Meghan Markle Güzellik Markası mı Çıkarıyor?

Meghan Markle kendi güzellik markasını çıkarmak üzere harekete geçmiş olabilir...

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Ekim 2021

Saçı, makyajı ve cilt bakım rutini hakkında 88 milyondan fazla makale bulunan Meghan Markle'ın kendi güzellik markasını çıkarmak için düğmeye bastığı iddia edildi.

Meghan ve Harry'nin pazarlama şirketi Guthy-Renker'in kurucu ortağı ile bu yıl birkaç kez görüştüklerini ve mülklerini ziyaret ederken fotoğraflandığını bildiren haberlerin ardından spekülasyonlar başladı. Guthy-Renker, JLo Beauty ve Cindy Crawford'un "Meaningful Beauty" de dahil olmak üzere, en büyük ünlü kozmetik ürün gruplarından bazılarının portföyünden sorumlu doğrudan bir pazarlama firması.

Sussex Düşesi'nin cilt bakımı, makyaj ve saç bakımı ile ilgili herşeye karşı olan yaygın sevgisi nedeniyle güzellik markası kurması pek de imkansız görünmüyor.

Çift, 2020'nin başında kraliyet ailesinden ayrıldığından bu yana girişimcilik adımlarını hızlı attı. Bir Netflix anlaşması, Spotify ile yapılan podcast sözleşmesi ve çocuk kitabı, ikilinin iki yıldan kısa bir sürede başarılı bir şekilde yol aldığı ticari girişimlerden sadece birkaçı.

Tabii ki, bunların hepsi hala spekülasyon, ancak gerçekler, bir güzellik çizgisinin yolda olabileceğine dair oldukça ikna edici kanıtlar sağlıyor.

Meghan ister Hailey Bieber yada Rihanna gibi bir cilt bakımı veya makyaj markası çıkarsın, ister Tracee Ellis Ross ve Jennifer Aniston gibi saç bakımına odaklansın bu beklenti bile önümüzdeki günlerde çok fazla tartışmanın merkezinde olacağına işaret ediyor. Ya da belki daha Gwyneth Paltrow Goop'tan ilham alan bir sağlıklı yaşam markası oluşturur kim bilir!