Billie Eilish Kendi Parfümünü Çıkarıyor
GÜZELLİK

Billie Eilish Kendi Parfümünü Çıkarıyor

Billie Eilish güzellik işine giriyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 21 Ekim 2021

Grammy ödüllü şarkıcı Billie Eilish kendi parfümünü çıkarıyor. Kasım ayında piyasaya çıkacak olan "Eilish" adlı koku ile ilgili Instagram hesabından paylaşım yapan 19 yaşındaki yıldız şunları söyledi; "Sonunda ilk parfümüm "Eilish"i sizlerle paylaşacağım için çok heyecanlıyım. Bu, yıllarca peşinden koştuğum bir parfüm. Dünyada en sevdiğim koku."

Sinestezi yeteneği olan Eilish, daha önce her zaman kehribar rengi kokulara çekildiğini söylemişti. (Sinestezi, duyularınızdan birini diğeri aracılığıyla deneyimleme yeteneğidir. Bu durumda, Eilish kelimenin tam anlamıyla renklerin kokusunu alabilir.)

Ünlü şarkıcı, kokulara ve hatıralar üzerindeki etkilerine her zaman ilgi duyduğunu söylüyor; "Koku kendimi hatırladığımdan beri hayatımın ve varlığımın her zaman çok büyük bir parçası oldu ve bu kokuyu yaratmak ve fikirlerimi hayata geçirmek bir hayaldi. bu şimdiye kadar yaptığım en heyecan verici şeylerden biri oldu. Sizde de olması için sabırsızlanıyorum."

Parfümün metalik bir büst olan şişesi, ünlü bir parfümden daha çok bir heykele benziyor. Şişe için Billie Eilish'nin vücudundan ilham alındı: köprücük kemiği, boyun ve sırt. Dahası, koku vegan olarak hayata geçirildi (Eilish'in kendisi gibi) hayvanlar üzerinde test edilmedi ve temiz malzemelerle oluşturuldu.