Jacquemus Parfümü Geliyor
GÜZELLİK

Jacquemus Parfümü Geliyor

Provence yaşam tarzının göz alıcı bir resmini çizen moda tasarımcısı Simon Porte Jacquemus, marka vizyonunu güzellik evrenine taşıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 25 Ekim 2021

Güneş ışığını şişelemek: Güney Fransa'da doğan ve bölgenin atmosferinin moda markasına da yansıtan Simon Porte Jacquemus, hikaye anlatımı yaklaşımı ve marka oluşturma becerisiyle ünlü İspanyol parfüm ve moda evi Puig ile ortaklık kuruyor.

Puig'de, bir dizi ünlü marka için koku işletmeleri kurma konusunda güçlü bir geçmişe sahip. Puig'in çalıştığı markalar arasında; Paco Rabanne, Carolina Herrera, Jean Paul Gaultier, Nina Ricci, Dries Van Noten, Christian Louboutin ve Comme des Garçons yer alıyor.

WWD'nin edindiği bilgiye göre piyasa kaynakları bu ortaklığı onaylarken, yeni girişim ve iş bağlantısı hakkında Jacquemus herhangi yorumda bulunmadı.

Jacquemus moda işinin harareti, ateşli sosyal medya takipçileri ve Kendall Jenner, Rihanna ve Hadid kardeşler gibi ünlü hayranları göz önüne alındığında, tasarımcının güzelliğe yaptığı atılım büyük olasılıkla geniş ilgi görecek.

Tasarımcı, lavanta ve buğday tarlalarında podyum gösterileri düzenledi, Marsilya sabunu bloklarıyla takılar yaptı ve pandemi karantinaları sırasında Paris'te bir çiçekçi dükkanı açarak önceki koleksiyonlardan kumaş kalıntılarına sarılmış kırsala özgü buketler gönderdi.

Instagram'da 3,8 milyon takipçisi olan Fransız tasarımcının estetik vizyonu sıcak, sade ve kapsayıcı.