Aveda Yılbaşı için 3.1 Phillip Lim ile İş Birliği Yaptı
GÜZELLİK

Aveda Yılbaşı için 3.1 Phillip Lim ile İş Birliği Yaptı

Aveda, 2021 yılbaşı hediye setleri için 3.1 Philip Lim ile iş birliğini duyurdu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Kasım 2021

Aveda, 2021 Holiday Koleksiyonu için dünyaca ünlü moda markası 3.1 Phillip Lim ile iş birliğini duyuruyor ve ortak bir sürdürülebilirlik bilincine sahip iki markanın özel olarak ürettiği hediye kutusu tasarımlarıyla güzelliğe botanik bir dünyanın kapılarını açıyor. Bu Aralık ayından itibaren tüm dünyada satışa sunulacak olan Aveda x 3.1 Phillip Lim tasarımına sahip Aveda'nın çok sevilen setleri, botanikten ilham alan grafikler ve doğadan gelen canlı renklerle ışıldayarak tatil sezonunun neşeli ve beklenmedik yönünü yansıtıyor.

Koleksiyon aracılığıyla uzun dönemli bir iş birliği inşa eden Aveda ve 3.1 Phillip Lim, ortak sahip oldukları dünyayı önemseme misyonlarını birlikte pekiştirmek ve kutlamaktan gurur duyuyor. Ortaya çıkan Aveda x 3.1 Phillip Lim Özel Tasarımlı Setleri, hediye etmenin, birlikteliğin ve doğanın ilham verici büyüsünün ruhunu yansıtıyor.

Aveda'nın Global Marka Başkanı Barbara De Laere, "Sevgili dostumuz yetenekli Phillip Lim ve ekibiyle yılbaşı sezonu için böylesine güzel bir birliktelik yaratmak üzere ortak olmaktan daha mutlu olamazdık." dedi. "Bu tasarım, doğanın armağanlarına olan ortak takdirimizi somutlaştırıyor. Ürünlerimizde kullandığımız güçlü çiçek ve bitki özlerinden markamızın ve koleksiyonlarımızın yaratıcı ifadesine kadar yaptığımız her şey için doğa bizim ilham kaynağımızdır."

"Bu koleksiyonu geliştirmek, Aveda ile ilişkimizin doğal bir evrimi oldu. Ortak değerlerimiz olan gezegeni korumak ve önemsemeyi göz ardı etmeden, yaşamdaki basit ritüellere doğal bir güzellik ve neşe getirebiliriz. Hareket alanı verildiğinde tabiat ana, kendi doğal döngüleriyle dönüşerek gelişir; biz de bu ruhu sevdiğimiz birine özel olarak düşünülmüş bir hediye verirken süsleyerek kullanmak istedik," diye ekledi 3.1 Phillip Lim'in Yaratıcı Direktörü ve Kurucu Ortağı Phillip Lim.

Aveda x 3.1 Phillip Lim iş birliği, tatil sezonunun neşeli renklerini yansıtan Aveda'nın en çok satılan üç çeşit sınırlı sayıda hediye seti ve çarpıcı grafiklere sahip özel tasarım hediye kutusunu içeriyor.