Coconut-Butter Sıcak Kakao

Hindistan cevizi sütü ve hindistancevizi yağı, sıcak çikolatayı sütsüz ve daha sağlıklı bir hale getiriyor.

Giriş Tarihi: 11.11.2021 16:16

Soğuk havalarda sıcak kakao olmazsa olmazlardandır ve bu ev yapımı vegan tarif sizi hayal kırıklığına uğratamaz. Kremalı dokusuyla, kakao, badem ve hindistan cevizinin aromatik tatlarına bir de karanfil ve akçaağaç ekleniyor. Yapımının ne kadar kolay olduğundan da bahsetmiş miydik? Okumaya devam edin ve size nasıl yapıldığını göstereceğiz!

Malzemeler:

  • 3 su bardağı badem sütü
  • 3 yemek kaşığı kakao tozu
  • 1½ yemek kaşığı yarı tatlı çikolata
  • ¼ çay kaşığı öğütülmüş karanfil
  • 3 yemek kaşığı akçaağaç şurubu
  • ½ su bardağı hindistan cevizi sütü
  • 5 yemek kaşığı hindistan cevizi yağı

Hazırlanışı:

Orta boy bir tencerede, badem sütünü, kakao tozunu, çikolata, karanfil, akçaağaç şurubunu ve hindistan cevizi sütünü birleştirin ve kaynatın.

Karışımı bir karıştırıcıya yerleştirin, hindistancevizi yağı ekleyin ve pürüzsüz olana kadar karıştırın. Bu baharatlı, hindistancevizli sıcak kakao, karanfil ve akçaağaç şurubu ile duyuları uyandırıyor.

BİZE ULAŞIN