Blake Lively Fitness Rutininin Perdesini Aralıyor
GÜZELLİK

Blake Lively Fitness Rutininin Perdesini Aralıyor

Blake Lively, zinde ve sağlıklı kalmaya yönelik gerçekçi yaklaşımından sık sık bahsediyor. Egzersizi için belirli rutinleri güçlendirebilse de, günlük yaşamında gerçekten güç ve zindelik üstüne çalışmayı da seviyor. Kısacası, Lively'nin sağlıklı yaşam rut

GÜNCELLEME TARİHİ: 1 Aralık 2021

Saladino, ünlü etkili antrenman stili ve etkileyici sonuçları sayesinde hem aktörler (Anne Hathaway gibi) hem de sporcular dahil olmak üzere en parlak müşterilerden birine sahip olmakla kalmıyor, aynı zamanda 10'dan fazla yaşam tarzı dergisinin kapağını da dolduruyor. İşte Saladino'nun Lively'yi eğitme biçiminden öğrenebilecekleriniz.

1 Enerji ve dayanıklılığa odaklanın
Saladino 25 yıldan fazla bir süredir fitness yapıyor ve gösteriyor. Birini bir film rolü için eğitiyor ya da sadece onları sağlıklı hale getirmek için eğitiyor olsun, gerçek yaklaşımı net ve odaklanmış.

"Bu sadece kalp atış hızınızı artırmakla ilgili değil, vücudunuzun esnekliğini ve enerjisini geliştirmekle ilgili" diyor. "Hareket kalitesini artırırken, yaptığımız her şeyi optimize ettiğimizden emin oluyoruz."

Kısacası, sadece sağlıklı vücut yağ yüzdesi hedefleri elde etmekle kalmıyor, aynı zamanda genel performansa yardımcı olan bir "vücut zırhı" yaratıyor.

"Hepimiz sporcuyuz, çünkü biri filmde rol almasa bile, yetişkinlerin tüm gün boyunca çocuklarını kovalaması veya masalarında oturması gerekiyor. Hepimiz aynı savaştayız, bu yüzden insanları harekete geçirmeye çalışıyorum. bedenlerimiz hareket etmek içindir," diye açıklıyor Saladino.

2 Hedefe kitlenin
Genel olarak, insanlar çabucak uyum sağlama vaatlerine karşı duyarlıdır, ancak Saladino, uzun vadeli ve kalıcı değişiklikleri garanti ederek bunu bir adım daha ileri götürüyor.

"Programlarımı her gün yapanlar, vücutlarının uzun vadede değiştiğini görüyor" diyor. "Bu, geri aldığınız bir kilo kaybı durumu olmayacak. Uzun vadeli, elde edilebilir değişiklikler yapmalıyız ve işe yarıyorlar."

3 Verimli egzersiz seansları planlayın
Şaşırmış olabilirsiniz ama oyuncular bir film için eğitim alırken bile Saladino haftada üç-dört kez günde bir saatten fazla bir süre istemiyor.

"Hedefe bağlı, ancak birinin bana haftanın üç ila dört günü bir tür hareket ve direnç eğitimi verdiğine inanıyorum, bunun yanı sıra gün içinde adımlarını atıyor, yürüyüşe veya koşuya çıkıyor, oynuyor veya yapıyor. önemli olan diğer şeyler" diye açıklıyor.

4 Bütünsel bir yaklaşım benimseyin
Bu tipik bir "acı yoksa kazanç da yok" mantığı ile ilerleyen bir program değil. Saladino'nun tarzı, birinin stres seviyelerini, uykusunu, programını… temelde hayatlarında olan her şeyi hesaba katarak çok daha ince ayarlanmış bir program üzerine kurulu.

"İnsanlar diyor ki: yüzde 80 diyet, yüzde 20 spor, ancak yüzde 100 zihinsel" diyor. "Bu sizin zihniniz, ona nasıl yaklaşmaya istekli olduğunuz ve her gün yüzde 100'ünüz ile orada olamayacağınızı da anlamanız. Her zaman kendinizi bu kadar zorlayamazsınız. Mesele vücudunuzu anlamak.''

5 Ağırlık hedefleri belirlemeyin
Fanların, ünlülerin antrenmanları konusundaki anlayışının çoğu, sadece belirli bir miktarda kilo vermek olduğu ile kısıtlı. Gerçekte, bu daha çok, iyi bir yerde olmak ve yorucu bir çekim programıyla başa çıkmak için fiziksel olarak yeterince formda olmak durumudur.

6 Günlük hedeflere odaklanın
Sonuç almak için Saladino, sağlıklı bir özveri düzeyi olmasını sağlar. "Amaç tam olarak önerdiğim şeyi yapmak; bu, yatağa gitmek veya duş aldıktan sonra aynaya bakıp bir an minnettarlık duymak olabilir. Ve ertesi gün, tekrar tuşuna basın" diye açıklıyor.

"Sadece günlük hedeflerinize odaklanın. 'Ah, 30 kilo vermem lazım' diye düşünmeye başladığınızda, stresi de eklemeye başlıyorsunuz."

7 Beslenmeyi düşünün
Saladino, "Yiyecek kalitesi gibi, bağlı kaldığım belirli kurallar var" diye açıklıyor. "Saçma şeyler tüketmeyin ama eğer bunu yapacaksanız da daha kaliteli seçimler yapın."

Saladino'ya göre, Blake'in haftalık gıda alışverişi besin açısından zengin gıdalara odaklanıyor: "Proteinler, sebzeler, meyveler, tatlı patates gibi yavaş nişastalar ve avokado, hindistancevizi yağı ve bitkisel yağlar gibi sağlıklı yağlar almak."

8 Ve uyku
"Bu, belki de en önemlisi. Sorduğum ilk iki şey: Uykunuz nasıl ve sindiriminiz nasıl?" diyor. "Birini düzeltirsen, diğerini düzeltirsin."

9 Ama hepsinden önemlisi, mutlu olmak
Saladino, "Meditasyon gibi şeyler ve kulağa gülünç geliyor, ama gülmek. Mutlu olmalısın, keyfini çıkarmalısın," diyor Saladino. "Ne kadar çok çalışmamız gerekse de, her zaman orada oturup iş başında olamazsınız. İnsanlar kendilerini koşuşturmacadan ayırmalı ve onları meşgul eden birçok saçmalığı ortadan kaldırmalı."