Cher, M.A.C Kozmetik'in Yeni Yüzü Oldu
GÜZELLİK

Cher, M.A.C Kozmetik'in Yeni Yüzü Oldu

75 yaşındaki müzik ikonu Cher, M.A.C Kozmetik'in yeni reklam kampanyasında yer aldı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Ocak 2022

Cher, MAC Cosmetics'in yeni reklamlarında yer alıyor. Cher, #ChallengeAccepted kampanyasında mevcut marka elçisi Saweetie ile birlikte poz veriyor ve geleneklerden kaçınan ve rekabetlerini sudan çıkaranlara dikkat çekiyor. Dinamik ikili, göz kamaştırıcı payetler ve tabii ki Mac lippie ile sahneyi paylaşıyor.

Cher ve Saweetie tam olarak beklenen bir ikili değiller, ancak popüler kültür üzerindeki benzersiz tutumları ve bireyselliğe bağlılıkları göz önüne alındığında, Mac'in en yeni kampanyası #ChallengeAccepted'in yıldızları olarak ilk kez bir araya gelmeleri mantıklı.

Kampanyada Saweetie ile birlikte görünen Cher, "Bu kampanyanın bir ürünle ilgili olmamasını sevdim - bir konsept içindi" diyor.

Müzik ikonu, neredeyse en az hit şarkıları kadar benzersiz tarzıyla ünlü, ancak son yıllarda güzellik ve makyaj alanını da benimsedi. Bir açıklamada, "Ben her zaman Cher'dim, ancak dörtte makyaj, saç ve kostüm lüksüne sahip değildim. Ben her zaman inatçıydım. HAYIR KELİMESİNE İNANMIYORUM… ne olursa olsun asla pes etmedim. İnsanların ne düşündüğünün önemli olmasına izin veremezdim. Risk aldım çünkü…başka ne yaparsın? Çarpışan bir araba gibiydim: Bir duvara çarptığımda gerileyip arkamı döndüm." diye ekledi.