Pat McGrath Zamansız Güzelliğin Sırlarını Paylaşıyor
GÜZELLİK

Pat McGrath Zamansız Güzelliğin Sırlarını Paylaşıyor

Dünyaca ünlü makyöz Pat McGrath, kendisine ilham veren dizi ve podyum koleksiyonlarına duyduğu sevgiyi paylaşıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Ocak 2022

Pat McGrath, kendi adını taşıyan kozmetik serisiyle herkesin bildiği bir isim olmadan önce, endüstri tarafından beğenilen bir makyaj sanatçısıydı. En abartılı, teatral podyum gösterilerinden bazılarının görünüşünü hayal etmekten, kalıcı editoryal güzellikler yaratmaya kadar, McGrath'ın vizyoner dehasıyla kutsanmadığı güzellik endüstrisinin bir parçası yok gibi görünüyor.

Yine de, son çabası onu yepyeni bir yöne götürüyor: sansasyonel Netflix dizisi Bridgerton ile bir makyaj işbirliği. Gösterinin dramatik hikayelerinin ve eşlik eden görünümlerinin çekiciliğine karşı koyamayan McGrath, aynı derecede etkileyici bir şey yaratmak için ilham aldı. McGrath, Bazaar'a "Pek çok insan gibi, Bridgerton'a ilk anda aşık oldum. Çeşitlilik, kapsayıcılık ve yıkıcı vizyon, gösteriyi farklı kılıyor ve kendi markamla uyum sağlıyor. Hepimizin Bridgerton ile olan aşk ilişkisi , saltanat stilini modern bir şekilde ele alması nedeniyle ilgiyi gerçekten ateşledi . Yıllardır çağa kafayı taktım ve podyumda ve kapaklarda saltanattan ilham alan çok sayıda görünüm yarattım." diyor.

John Galliano'nun Dior'daki yaratıcı yönetmenliği gibi 90'ları ve 00'ları dolduran histrionik gösteriler, McGrath'a romantik çağa olan aşkı için mükemmel bir çıkış noktası sundu ve bugün hala hevesli makyaj sanatçıları ve kostüm tasarımı öğrencileri için ilham verici çalışmalar sunuyor.

McGrath "En sevdiğim görünümlerden bazıları Dior Haute Couture 2004 için yarattığım görünümler" diyor. "Modeller, karşı konulmaz ışıklı gözleri, kızarık yanakları ve ilahi zenginlikteki parlak dudaklarıyla muhteşem bir ihtişamla podyumda yürüdüler.

PatMcGrath Labs x Bridgerton koleksiyonunun lansmanı öncesinde , saygın makyaj sanatçısı, çok sevdiği muhteşem makyajının çağdaş bir versiyonunu nasıl elde edebileceğine dair ipuçlarını Bazaar ile paylaştı.

McGrath, "Regency güzellik görünümü, sizi özel yapan doğal güzelliğinizi vurgulamak ve kutlamakla ilgilidir. Bunun ana unsurları, en iyi özelliklerinizin vurgulanmasıyla birleştirilmiş güzel bir şekilde parlayan cilttir; en sevdiğiniz parlaklıkla öpülen görkemli dudaklar, kızarık pembe yanaklar veya romantik bir allık ile gözlerinizin daha büyük görünmesini sağlayın." diyor.

Tercihiniz daha sade bir görünümse, şaşırtıcı derecede modern bir bitişe sahip, kraliyet esintileri taşıyan temel makyajı kullanmayı deneyin. McGrath, "Hiçbir zaman çıkmayan imzalı bir saltanat güzellik görünümü kusursuz parlayan bir cilttir" diyor. Işıltıyı elde etmenin sırrı, taze ve nemli, sade ve zarif görünen bir cilt yaratmaktır. Parlayan cilt tamamen boyutla ve ışığın yüzün özelliklerine nasıl çarptığıyla ilgilidir. Cildi nemlendirici bir nemlendirici ile hazırlamak, parlak bir görünüm elde etmek için çok önemli." diyor.