Jo Malone London'dan Romantik Bir Koleksiyon
GÜZELLİK

Jo Malone London'dan Romantik Bir Koleksiyon

Jo Malone London, ikonik gül notalarından oluşan hafif ve ferah ama bir o kadar da derin ve şehvetli bir parfüm koleksiyonu sunuyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 7 Ocak 2022

Sevgililer Günü'ne özel tasarlanmış şişe ve hediye paketleriyle hediyeleşmeyi bir sanata dönüştüren Jo Malone London, bu özel günde sevgi dolu anlarınıza eşlik etmeye hazırlanıyor.



House of Roses adı altında dört farklı kokudan oluşan bu koleksiyon, çiçeklerin kraliçesi olan gülü çeşitli notalarda kullanıyor. Her biri birbirinden farklı güllerin yorumunu yansıtan cam şişeler, her bir kokuya özgü romantik detaylarla tasarlandı. Yeni koleksiyondaki cologne ve ev kokuları, adeta dalından yeni koparılmış bir çiçek kokusu yayarken unutulmaz anlarınıza eşlik ediyor. Taze çiçek kokusundan vazgeçemeyenlerin favorisi haline gelecek bu seçki, Sevgililer Günü için tasarlanmış paketlemeleri ile zarif bir hediye alternatifi olarak da karşımıza çıkıyor. Vazo ve suya ihtiyaç duymaksızın en sevdiğiniz gül kokusunu nerede ve ne zaman isterseniz yanınızda taşıyabilirsiniz.



Jo Malone London'ın uluslararası tasarım direktörü Céline Roux bu özel koleksiyonu şu sözlerle özetliyor: "Yıllar boyunca, birçok farklı koleksiyon için birçok farklı gül kokusu üzerinde çalıştık. Nedense istemsiz olarak her seferinde güle geri dönüyoruz. Bu yüzden bu zamansız çiçeği kendine ait bir koleksiyonla kutlamamız gerektiğini düşündük ve bu bize çok iyi hissettirdi. "

KOLEKSİYON KOKULARI:

Red Roses:

Dünyanın en seçkin yedi gülünden esinlenilerek ortaya çıkan bu romantik gül kokusu, ezilmiş menekşe yaprakları ve bir tutam limon ile taze çiçeklerden oluşan bir buket hissi yaratıyor.

Üst Notası: Limon
Kalp Notası: Kırmızı Gül Harmanı
Baz Notası: Petek

Red Roses kokusunun 30 ml ve 100ml Cologne, Home Candle ve Diffuser seçenekleri bulunuyor.

Velvet Rose & Oud:

Ana notası Damask gülü içeren bu yoğun ve derin gül kokusu, zengin ud ağacı özleriyle sarılmış dumanlı koku pralin ve karanfil ile harmanlanıyor.

Üst Notası: Karanfil
Kalp Notası: Damask Gülü
Baz Notası: Ud


Velvet Rose & Oud kokusunun 50 ml Cologne Intense ve Home Candle seçenekleri bulunuyor.

Rose & Magnolia:

Gizemli bir karaktere sahip bu büyüleyici gül kokusu parlak manolyalarla çok özel bir düet yaratıyor. Isparta Gülü'nün zengin baharat özleri, paçuli ve kehribarın sıcak notalarıyla kaplı bu koku Rose de Mai'nin kalbini yansıtıyor.

Üst Notası: Manolya
Kalp Notası: Gül
Baz Notası: Paçuli


Rose & Magnolia kokusunun 50 ml olarak tasarlanmış Cologne seçeneği bulunuyor.

Rose Blush:


Yapraklarının tazeliğini ve ferahlığını yansıtan bu gül kokusu, olgunlaşmış pembe gül yapraklarının çekiciliğini fesleğen ve Çin kirazının canlı notaları ile harmanlıyor. Beyaz misk ise bu çiçek harmanına rahatlatıcı ve modern bir dokunuş katıyor.

Üst Notası : Fesleğen
Kalp Notası: Gül
Baz Notası : Beyaz Misk


Rose Blush kokusunun 50 ml olarak tasarlanmış Cologne seçeneği bulunuyor.