Caudalie Premier Cru Yaşlanmanın 8 Belirtisini Düzeltiyor
GÜZELLİK

Caudalie Premier Cru Yaşlanmanın 8 Belirtisini Düzeltiyor

Caudalie, Premier Cru serisinde Harvard Üniversitesi Tıp Fakültesi ile birlikte patentini aldığı TET8 Teknolojisi yaşlanmanın 8 belirtisini düzeltirken 0 taviz veriyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Ocak 2022

Premier Cru serisinin düzenli kullanım sonucunda:
1 - Derin kırışıklıklar: %73 azalıyor
2 - İnce çizgiler: %97 azalıyor
3 - Sıkılık: %83 daha sıkı bir cilt
4 - Hacim: %89 yenileniyor
5 - Elastikiyet: %97 oranında artıyor
6 - Koyu lekeler: Gözle görünür oranda azalıyor
7 - Nemlendirme: %100 artıyor
8 - Işıltı: %75 artıyor

Araştırma ortağı Dr. David Sinclair, 10 yıl boyunca genetik üzerine yaptığı çalışmaların ardından, devrim yaratan yeni bir keşfe imza attı: TET (On-On Bir Translokasyon) olarak adlandırılan bir enzim, cildin yaşlanmasını tersine çevirmeye yardımcı oluyor.

Bu keşfin ardından, Caudalie Doğal Formül Geliştirme Laboratuvarı, TET enzimini ar ttırabilecek bir aktif farmasötik içerik bulmak için çalışmalara başladı. Binlerce aktif içerik incelendikten sonra, içlerinden biri seçildi: Manolya ağacından sürdürülebilir (1) bir yöntem ile elde edilen aktif içerik Honokiol.

Bu aktif içerik, Honokiol, TET enzimini arttırır. Resveratrol ile birleştiğinde ise etkileri katlanarak çoğalır. Böylece cildin gençlik proteinleri üzerinde doğrudan etki gösterir ve yaşlanmanın 8 belirtisini düzeltmeye yardımcı olur.

TET enzimi yaşlanmayı nasıl tersine çeviriyor?
Oksidasyon, güneş, sigara, sağlıksız bir yaşam tarzı, yapay ışıklar gibi çevresel faktörler nedeniyle hücrelerimizin DNA'sı, bazı genlerin ekspresyonunu engelleyen yaşlanma belirtileri göstermeye başlar. Buna epigenetik yaşlanma denir.

Eğer bu belirtiler, cilt fonksiyonu için önemli bir gen üzerinde görülürse, bu genin ekspresyonu azalır ve daha az protein üretir. Böylece cilt yaşlanmaya başlar ve yaşlanmanın 8 ana belirtisi ortaya çıkar: Kırışıklıklar, ince çizgiler, sıkılık kaybı, elastikiyet kaybı, hacim kaybı, nem kaybı, lekeler ve ışıltı kaybı. TET enzimi, işte bu belirtileri DNA'dan uzaklaştırır ve yaşlanma sürecine karşı savaşır.