Yüz Gençleştirme
GÜZELLİK

Yüz Gençleştirme

Bakım kremlerine destek olan klinik uygulamalarıyla ciltte oluşan sarkma belirtilerini tersine çevirin.

GÜNCELLEME TARİHİ: 15 Ocak 2022

Frozen Face

Merve Akkaya Güzellik ve Estetik Merkezi'nde uygulanan Frozen Face Pro, cilt üzerinde gezdirilen başlığı ile etki eden bir iğnesiz mezoterapi cihazı: "İşlem, ilk adımda buz hissi veren başlığıyla kan dolaşımını yavaşlatıyor ve bu da cilt üzerindeki kanalların bir süre açık kalmasını sağlıyor. Cihazın ikinci aşamasında uygulanan radyo frekans, yani ısı enerjisi sayesinde cildi sıkılaştırma, yukarı kaldırma olanağı sağlanıyor ve daha gergin bir görünüm elde ediliyor. Birer hafta aralıklarla dört seans olarak önerilen işlem, özellikle dolgu uygulamalarını tercih etmeyen
kişiler için ideal."

Ulthera

Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Reha Yavuzer, ofis şartlarında uygulanabilen ameliyatsız yüz germe yöntemi Ulthera'yı öneriyor: "Göz çevresi, alın, yanaklar, boyun, gıdı ve dekolte bölgesine uygulanabilen işlemin temel amacı, cilt altındaki bağ ve kas dokusunda hasar meydana getirerek, yeniden kollajen üretimini artırmak ve çekme etkisinden faydalanmak. Ciltte sıkılaşma ve toparlanma etkisi gösteren uygulama öncesi herhangi bir hazırlık yapmanız gerekmiyor ve işlem yaklaşık bir saat sürüyor."

Face Up
Fizyoterapist Melda Ertürk, yüz gençleştirme yöntemleri arasında, yerçekimine karşı koyan elektroterapi bazlı bir uygulama olan Face Up'ı öneriyor: "Doğal yollarla, cildin ve kasların çalıştırılması ile yerçekimine karşı koyarak, yüz ve gıdı bölgesindeki sarkmaların toparlanmasını, lifting ve gençleşme etkisinin elde edilmesini, cildin yeniden güzelleşmesini sağlayan Face Up yüzde dolgunluk etkisi yaratıyor. Özellikle yüzdeki lekelere iyi geliyor, cildin sağlıklı bir ışıltıya kavuşmasını sağlıyor, aynı zamanda botoks ve dolgu işlemlerinin süresini uzatıyor.