Scarlett Johansson'ın Cilt Bakım Markası Hakkında Her Şey
GÜZELLİK

Scarlett Johansson'ın Cilt Bakım Markası Hakkında Her Şey

Scarlett Johansson'ın The Outset markası güzellik rutininizi basitleştirmek istiyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 3 Mart 2022

Cilt bakım rutinlerimiz aynı anda hem daha basit hem de son birkaç yılda çok daha kapsamlı hale geldi. Daha az ürün kullanıyorsanız, bu ürünlerin hem sizin hem de gezegen için iyi olan aktif bileşenlerle iki kat daha fazla çalışmasını beklersiniz. Dolayısıyla, ünlülerin güzellik lansmanlarının hayranıysanız ve temel ihtiyaçlara bayılıyorsanız, Scarlett Johansson'ın yeni cilt bakım serisi The Outset tam da aradığınız şey olabilir.

Oscar adayı aktris, güzellik ve moda yöneticisi Kate Foster Lengyel ile tamamen temellere geri dönmekle ilgili bir cilt bakımında ortak oldu.

Manifestosu, müşterilerin "karmaşık olmayanda özgürlük bulmasını" istiyor. Koleksiyon lansmanı beş temel üründen oluşuyor: bir temizleyici (32 $), serum (46 $), nemlendirici (44 $), gece kremi (54 $) ve göz kremi(42 dolar). Bir dudak losyonu (28 $) daha sonra piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Bu temiz, zulüm içermeyen ürün serisi, karmaşık rutinlerden kurtulmayı amaçlar ve tüm cilt tipleri için günlük temelleri sunuyor. Etkili, erişilebilir ve cinsiyetten bağımsız olacak şekilde tasarlandı.

Her ürün, antioksidan meyve karışımları, vegan kollajen, squalane ve bakuchiol dahil olmak üzere farklı bir içerik yelpazesine sahip, ancak Hyaluroset Complex, hepsinde ortak payda olan imza bileşendir. Bu yıldız bileşenin, hyaluronik aside botanik bir alternatif olarak hareket ettiği söylenir ve Hindistan'a özgü bir bitki olan cassia angustifolia'nın tohumlarını içerir.

Johansson, Women's Wear Daily'ye cilt bakımı ile başlamanın her zaman ilk tercihi olduğunu söylüyor. "Rengi, kokuyu ve cilt bakımını seviyorum. Bu kulağa biraz ezoterik gelecek ama gerçekten çok fazla meditasyon yaptım ve bunun hakkında düşünmek için çok zaman harcadım. Cilt bakımı fikrine geri dönmeye devam ettim çünkü sorunum vardı. çok uzun bir süredir cildim hakkında kendimi bilinçli hissettim." diye anlatıyor.

Johansson'ın kendi koleksiyonunu nasıl kullanabileceğini merak ediyorsanız, Daily Essentials üç aşamalı rejimiyle tanışın. Nazik Micellar Antioksidan Temizleyici, Sıkılaştırıcı Vegan Kollajen Hazırlayıcı Serum ve Besleyici Squalane Günlük Nemlendiriciden oluşur ve cildini nemli ve dengeli tutmak için kendi günlük rutininden ilham almıştır.