Hailey Bieber Cilt Bakım ve Makyaj Rutinini Paylaştı
GÜZELLİK

Hailey Bieber Cilt Bakım ve Makyaj Rutinini Paylaştı

Tam olarak kullandığı ürünler dahil...

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Mart 2022

Hailey Bieber, her şeyden önce bir model olarak ve stile benzersiz yaklaşımıyla tanınabilir, ancak aynı zamanda güzellik dünyasında da etkilidir.

Kendi cilt bakım serisi Rhode'un lansmanını yapmak üzere olan 25 yaşındaki model, her zaman parlak bir cilde ve kusursuz bir makyaja sahip.(nemli cilt, nötr tonlar ve taranmış saçları düşünün.)

Bieber kısa süre önce tüm güzellik sırlarını sosyal video platformu TikTok'ta, halihazırda 11,2 milyondan fazla görüntüleme, 900 binin üzerinde beğeni ve 6 bin yoruma sahip bir videoda paylaştı. En iyi kısım? Cilt bakımı ve makyaj rutini düşündüğünüzden çok daha basit.

Önce nemlendiricisini Giorgio Armani Beauty Fluid Sheer Glow Enhancer ile karıştırıyor ve parmaklarıyla yüzüne masaj yapıyor. Ardından, EltaMD UV Daily Tinted Broad Spectrum SPF40'ın bir pompasını kullanıyor ve bunu parmaklarıyla yüzüne tekrar masaj yapıyor. Daha sonra ince bir kapatıcılık için az miktarda Kosas Revealer Süper Kremsi + Aydınlatıcı Kapatıcı kullanıyor.

Video kesilse de model, rutininde daha fazla adım olduğunu paylaşıyor ve başlıkta şöyle yazıyor: "Günlük cilt hazırlığımı/hazırlık durumumu yapmaya çalıştım ama zamanım tükendi. Sonunda biraz allık ekledim ve kaşlarımı fırçaladım."