Lady Gaga'nın Haus Labs'ı Yenileniyor
GÜZELLİK

Lady Gaga'nın Haus Labs'ı Yenileniyor

Lady Gaga'nın güzellik markası Haus Laboratories, tamamen yenilenmeyi planladığı için yeniden düzenleniyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 15 Mart 2022

Lady Gaga'nın sahip olduğu kozmetik şirketi Haus Laboratories, markayı büyütmeye çalışırken yeni bir bölüme adım atıyor.

Haus Laboratories, birkaç yönetici ataması yaptı ve "yeni Haus" dediği şeyi oluşturmak için birkaç departmanı "yeniden inşa ederken" 20'den fazla çalışan ekledi. Çalışanlarına yeni bir odaklanma ile marka, halihazırda yüksek ödüllü ve tanınmış çalışmaları Haus Laboratories'i üzerine inşa edecek.

Susan Bates ekibe paket geliştirmeden sorumlu başkan yardımcısı olarak katılacak. Daha önce Prada Beauty için çalışmış olan Bates, Kylie Cosmetics ve Drunk Elephant gibi şirketlerin eski inovasyon lideri olan küresel güzellik inovasyon lideri Gloria Ryu'ya rapor verecek.

Kreatiften sorumlu başkan yardımcısı, BareMinerals ve Kat Von D Beauty'deki rollerinin ardından Angela Kongelbak olarak ilan edildi.

Ek olarak, Sephora kıdemli Irene Seferian ekibe ürün pazarlama ve eğitimden sorumlu başkan yardımcısı olarak katılırken, eski Mattel yöneticisi Dave Marchi Halkla İlişkiler ve ortaklıklardan sorumlu başkan yardımcısı olarak yer alacak.