Hailey Bieber'ın 'Rhode' Markası Haziranda Çıkıyor
GÜZELLİK

Hailey Bieber'ın 'Rhode' Markası Haziranda Çıkıyor

Hailey Bieber, merakla beklenen cilt bakım markası Rhode'un bu yaz başında geleceğini doğruladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Nisan 2022

Hailey Bieber paylaştığı fotoğraflarla ikinci ismi olan "Rhode" adlı yeni kozmetik markasının Haziran ayında satışa sunulacağını açıkladı.

Banyo ürünleri, güzellik kremleri, kişisel temizlik ürünleri, kozmetikler, makyaj, parfümler, saç bakımı ve cilt bakımını kapsayan Rhode'un lansmanda esas olarak cilt bakımına odaklanması bekleniyor.

25 yaşındaki model, makyaj sanatçılarından ve arkadaşlarından harika geri bildirimler aldığını gururla ekledi. Ne de olsa, ünlüler tarafından kurulan "başka" bir güzellik markasını piyasaya sürme klişesinin kesinlikle farkında. Dedi ki: "Bence bir ekip olarak, insanların farklı kişilerden, yüzlerden ve ünlülerden ardı ardına marka görmekten bıktığını bilerek giriyoruz. Kesinlikle korkularım oldu, çünkü piyasa çok yoğun ve doygun. Ve açıkçası, tazeleyici ve farklı bir şey olacağını gerçekten hissetmek için kendime ve markamıza güvenmem gerekiyordu."

Sağlıklı, gerçek ve doğal cildi öne çıkaran lansman kampanyasından "Her şeyden gerçekten çok mutluyum" diye ekledi. "Çıkacak ürünlerle gurur duyuyorum. Bundan sonra bile olacaklar ve geliştirmeye devam edebileceğim şeyler için heyecanlı hissediyorum. Umarım insanların eline geçer ve kesinlikle severler. Ancak geri bildirimleri varsa, bunu da kabul etmek istiyorum."