Tonal Manikür Trendi
GÜZELLİK

Tonal Manikür Trendi

Manikür trendleri arasında radarımıza takılan tonal manikür uygulaması ile ellerinizde çarpıcı bir renk paleti taşıyabilirsiniz.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Nisan 2022

Son yıllarda özellikle sosyal medya aracılığıyla manikür uygulamalarının ne kadar geniş bir yelpazeye sahip olduğunu gördkgördük. Üç boyutlu uygulamalardan sanat eseri denilebilecek boyama çalışmalarına yaratıcı ve yetenekli insanlar için sınırsız bir alana dönüşen tırnaklar, kusursuz bir görünümün en önemli tamamlayıcıları arasında yer alıyor. Bazı manikür uygulamaları profesyonellik gerektirse de tonal manikürde de olduğu gibi bazılarını evde kendi başınıza kolayca uygulayabilirsiniz. İhtiyacınız olan tek şey hoşunuza giden renk tonlarındaki ojeler! Özellikle oje rengi seçerken kararsız kalanlardansanız bu trend tam size göre. Karar vermekte zorlandığınız tüm tonları bir arada kullanabilirsiniz.

Tonal manikürü uygularken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta doğru renk paletini oluşturmak. Her bir tırnağınıza bir renk denk gelecek şekilde açıktan koyuya bir sıralama yapmanızı öneririz. Bu uygulamayı ilk kez yapacaksanız farklı renk grupları yerine bir rengi ve tonlarını kullanmanız sizlere daha etkili bir sonuç verecektir. Örneğin beyaz, açık pembe, pembe, kırmızı ve bordo gibi bir renk sıralaması aşağıdaki görseldeki gibi kusursuz bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır. Bu uygulama için toprak tonlarından ya da birbirinden farklı pastel tonlardan oluşan bir paletin de oldukça güzel duracağını söylemek isteriz.

Görseller: Olive&June