Olıvıa Rodrıgo'nun Bir Mesajı Var
GÜZELLİK

Olıvıa Rodrıgo'nun Bir Mesajı Var

Grammy ödül törenindeki başarısından sonra Amerika'nın en önemli kozmetik markalarından Glossier ile işbirliğini duyuran Olivia Rodrigo için yükseliş zamanı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Nisan 2022

2022 Grammy ödül töreni Olivia Rodrigo için yıldızının parladığı en önemli gecelerden biri oldu. Yılın En İyi Pop Solo Performansı, En İyi Yeni Sanatçı ve En İyi Pop Albümü dallarında ödül kazanan 19 yaşındaki genç yıldız, 2022 yılında yükselişini taçlandırmaya kararlı. Amerika kökenli ünlü kozmetik markası Glossier ile sürpriz bir işbirliğine imza atan Rodrigo'nun bizlere bir mesajı var!

"İyi görünüyorsun"

Z jenerasyonunun önemli yüzlerinden olan genç yıldız Glossier ile sahiplenici ve pozitif bir yaklaşımla kişinin sahip olduğu güzelliği vurguluyor. Özellikle sosyal medyanın hayatımıza olan etkilerinden kişinin kendini beğenmemesi, kaygı ve anksiyeteyi tetikleyici öğelere bu kampanyada yer verilmiyor. Rodrigo bir basın toplantısında Glossier kullanıcılarına bir mesaj gönderebilseydim onlara yalnızca "İyi görünüyorsun" demek isterdim diyor. Özgünlüğe odaklanan kampanya kendi olmaya çalışanları ve bunu başaranları kutluyor. Olivia Rodrigo yer aldığı kampanyada imza görünümü olan eyeliner ve dudak parlatıcısından vazgeçmiyor.