Pat McGrath Cilt Bakım Ürünü İçin Naomi Campbell'dan Yardım Alıyor
GÜZELLİK

Pat McGrath Cilt Bakım Ürünü İçin Naomi Campbell'dan Yardım Alıyor

Pat McGrath zaten bir güzellik efsanesi değilmiş gibi, şimdi ilk cilt bakım ürününü piyasaya sürerek kendi adını taşıyan markasını bir adım öteye taşıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Nisan 2022

Efsanevi makyaj sanatçısı, son 30 yılın en iyi güzellik görünümlerinin arkasındaydı bu nedenle, 2015 yılında güzellik markası Pat McGrath Labs'ı piyasaya sürmesinin anında bir başarı elde etmesi şaşırtıcı değil. Kariyeri boyunca, kendi cilt bakım ürünlerini modellerine kattı, bildiği nemli cildi yaratmak için gül suyuyla kremler sürüyor ve şimdi nihayet sırlarını şişeledi ve bize sunuyor.

Göz farı paletleri, fondötenler ve rağbet gören Bridgerton iş birlikleri uzun süredir Pat McGrath'ın vazgeçilmezi olurken, cilt bakımına bir atılım bekleniyordu.

Divine Skin Rose 001 olarak adlandırılan ve bir Kore laboratuvarı tarafından formüle edilen sütlü sıvı, kendini nemlendirici ve astar arasında bir yerde bularak, harmanlanabilir bir öze yakından benziyor. Yüzde 97 doğal türevli bileşenlerle formüle edilen seramit takviyeli yağ fazı, McGrath'ın imza parıltısını oluşturmak için antioksidan çivili gül suyu fazı ile birleşir.

Yıllar boyunca formülünü süper modeller üzerinde mükemmelleştiren McGrath, "Gerçek şu ki, makyajda çalıştığım sürece cilt bakımı üzerinde çalışıyorum" diyor; bu nedenle Naomi Campbell zaten sıkı bir hayran ve pembe renkli cam şişe kampanyasının yüzü oldu.

Campbell, "Başka hiçbir şey kullanmazdım" diyor. "Cildinizin kuru görünmesini asla istemezsiniz. Çekici değil. Yakışıksız." "Geliştirme süreci boyunca Pat'in çok gizli DIVINE SKIN: Rose 001 The Essence'ın özeliydim. Cildim her gün sağlıklı görünmeli, bu benim işim. Bu yüzden onu günlük cilt bakımı rutinime dahil ettim, "diye paylaştı model.