Rihanna'nın Fenty Parfümleri Tekrar Stoklara Geliyor
GÜZELLİK

Rihanna'nın Fenty Parfümleri Tekrar Stoklara Geliyor

Fenty'nin ilk kokusuna nasıl ulaşırsınız?

GÜNCELLEME TARİHİ: 27 Nisan 2022

120 dolarlık Fenty Eau de Parfum, geçen yılın Ağustos ayında FentyBeauty.com'da satışa çıktı ve hemen tükendi. Daha sonra Aralık ayında muzaffer bir dönüş yaptı, ancak (elbette) tekrar hemen bitti.

Ancak sabırla stok yenilemeyi bekleyenler için iyi haberlerimiz var: Parfüm resmi olarak 27 Nisan'da ön satışa sunulacak ve uluslararası nakliye için mevcut olacak. Yine, yalnızca sınırlı sayıda olacak, bu nedenle marka, geri geldiği an haberdar olmak için hayranlarını kaydolmaya teşvik ediyor.

Rihanna parfüm hakkında "En çok sevdiğim şey bu: bu bir deneyim, bu bir hatıra, bir kokunun içinde saklı" diyor. "Bir koku, onu asla unutmayacaksın." Fransa'nın Grasse kentine gitti ve orada LVMH Usta Parfümeri Jacques Cavallier Belletru ile birlikte çalışarak seksi ve sıcak kokuyu yarattı. Notalar manolya, misk, mandalina, yaban mersini, Bulgar gülü, sardunya ve paçuli.

Parfüm, Rihanna'nın avucuna tam olarak sığacak şekilde tasarlanmış amber-kahverengi bir cam şişeye yerleştirilmiştir. "Hayatın her kesiminden tüm cinsiyetleri gerçekten temsil eden zengin bir renk istedim. Kahverengi benim en sevdiğim renk. Kahverengi benim kim olduğum. Kahverengi benim geldiğim. Beni temsil eden bir koku yapacaksam, şişenin vücut dili bile bununla evlenmeli" diyor.

Bu, Fenty için ilk olmasına rağmen, süperstar için kokuya yapılan ilk girişim değil. Rihanna, ilki 2010'da piyasaya sürülen Parlux parfüm evi ile 11 parfümden oluşan bir koleksiyona sahipti. Hayranlar en popüler kokulardan bazılarını hatırlayabilir: Nude, Reb'l Fleur ve Riri. Rogue Man adında bir kolonyası bile vardı.

Fenty Eau de Parfum'un büyük bir hit olması sürpriz değil. Bunun nedeni, Rihanna'nın çok güzel kokmasıyla ünlü olması. 2019'da bir Twitter dizisi, Jennifer Lawrence ve Nick Jonas gibi diğer ünlülerin Rihanna'nın kokusundan bahsettiği zamanları bir araya getirmişti.