Gıgı Hadıd’ın Favori Makyaj Görünümleri
GÜZELLİK

Gıgı Hadıd’ın Favori Makyaj Görünümleri

Yaz sezonu makyaj görünümleri için ilhamımızı Gigi Hadid’in favori makyaj görünümlerinden alıyoruz. Yolculuk başlasın!

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Mayıs 2022

90'lı yıllardaki süper model kavramını yeniden yaşatan Gigi Hadid podyumdaki çarpıcı etkisinin yanı sıra güzelliği ve tarzıyla da adından söz ettiriyor. Yaz sezonu makyaj görünümleri için ilhamımızı Gigi Hadid'in favori görünümlerinden alıyoruz. Yolculuk başlasın!

Odak noktası

Ünlü modelin göz pınarlarına uyguladığı turuncu tonlarındaki far tek bir uygulamayla çarpıcı bir etki yaşatıyor. Özellikle festival ve parti gibi etkinlikler için seçeceğiniz rengin enerjisiyle bakışlarınızı ön plana çıkartabilirsiniz. Tüm yoğunluk gözlerinizde olacağı için dudaklarınızı ve cildinizi yalın tutmakta fayda var.

Eyeliner sanatı

Geçtiğimiz günlerde doğum gününü kutlayan Hadid'in doğum günü görünümü favoriler arasında yer almayı başardı. Özellikle Euphoria dizisiyle yükselişe geçen yüzde uygulanan taş detayları ünlü modelin bakışlarını keskinleştiren kalın eyeliner uygulamasıyla müthiş bir uyum yakalıyor.

Toprak tonları

Daimi kurtarıcı diyebileceğimiz toprak tonlarından oluşan renk paleti yüzün doğal yapısını öne çıkartarak doğal bir gölgelendirme elde etmenizi sağlayacak. Özellikle ünlü modelin dudaklarına uyguladığı mat ruhun rengi favorilerimiz arasında yer alıyor.

Yoğun bakışlar

Gigi Hadid bu görünümünde şeftali tonlarında yine doğal bir makyaj görünümü tercih ederek kirpiklerinin gücünü vurguluyor. Bakışlarındaki etkiyi ikiye katlayan hacimli kirpikler Hadid'in renkli gözlerini öne çıkartıyor.

Romantik etki

Kendini pembe ve tonlarının hakim olduğu aşk dozu yüksek bir renk paletine bırakan Hadid, yine mat bir ruj tercihi yaparken göz kapaklarında ışıltıya yer veriyor. Yaz akşamları için mutlaka denemeniz gereken bu görünüm stilinize romantik bir dokunuş yapmaya hazır.

Kırmızı aşkına

Gigi Hadid'in Met Gala'yı kasıp kavurduğu makyaj görünümü ise yükske doz feminen ve öldürücü cazibeyi ünlü modelin dudaklarında buluşturuyor.