MET Gala 2022: En İyi Güzellik Görünümleri
GÜZELLİK

MET Gala 2022: En İyi Güzellik Görünümleri

Parlak ve eğlenceli olandan çarpıcı bir şekilde büyüleyici olana kadar MET Gala'dan en iyi saç ve makyaj anları...

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Mayıs 2022

Met Gala takvimdeki haklı yerine geri döndü (elbette Mayıs ayının ilk Pazartesi günü) ve bu yılın kırmızı halısı beklendiği kadar nefes kesici bir şekilde abartılı oldu.

Kostüm Enstitüsü'nün iki bölümlü sergisinin ikinci bölümü olan 'In America: An Anthology of Fashion'ı kutlayan beyaz kravatlı kıyafet, 1870 ile 1890 arasındaki Yaldızlı Çağ'a atıfta bulunarak 'gilded glamour' olarak tanımlandı.

Hayranlık uyandıran kıyafetlerin yanı sıra , modanın seçkinleri de kırmızı halıda tarihe geçmeyi garantileyen cesur görünümlerle güzellik sınırlarını zorladı.

Winnie Harlow'un tüy gibi başlığını ve kanatlı kirpiklerini ya da Jodie Turner-Smith'in kristal kavisli ince kaşlarına bakın: sergilenen yaratıcılık sonsuz ilham sunar.

Aşağıda, parlak bir şekilde eğlenceli olandan çarpıcı bir şekilde büyüleyici olana kadar en iyi 10 saç ve makyaj anımızı görün.

Alicia Keys

Göz kamaştırıcı bebek saçlarından ve keskin eyeliner'dan, dekoratif disklerle süslenmiş örgülü at kuyruğuna kadar Alicia Keys tüm dikkatleri üzerine çekti.


Cara Delevingne

'Yaldızlı cazibe'nin simgesi olan Cara Delevingne'in göz kamaştırıcı metalik göz makyajı, yoğun şekilde süslenmiş kıyafetini yansıtıyordu.


Lucy Boynton

Lucy Boynton'ın eğlenceli güzelliği "ışıltılar, baloncuklar ve kutlama" üzerine odaklandı.


Naomi Campbell

Naomi Campbell'ın yüzü de göz kamaştırıcı taşlarla süslenmişti, gözlerinde ise son derece dumanlı göz makyajı vardı (muhtemelen Pat McGrath Labs'ın izniyle).


Kaia Gerber

Kaia Gerber'in beline kadar uzanan köpüklü bukleleri, Alexander McQueen elbisesi kadar etkileyiciydi. Moda endüstrisinin en önde gelen kuaförlerinden biri olan Guido Palau'nun eseri olması şaşırtıcı olmayabilir.


Winnie Harlow

Winnie Harlow'un şık, kıvrımlı topuzunu bu fantastik tüy benzeri başlıkla süsleyen yüksek moda bir balerinden ilham aldı.


Maude Apatow

Maude Apatow, kuaför Peter Lux'ın klasik buklelerinin yanı sıra zengin bir kırmızı dudak (201 Dark Velvet'te Armani Beauty Lip Maestro Liquid Lipstick) kullandı.


Jodie Turner-Smith

Jodie Turner-Smith, parmak dalgaları ve ince kaşlarıyla benzer bir eski Hollywood estetiğini yansıtıyordu, kaşlar üçlü kristalle süslenmişti.


Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens'in kuaförü Danielle Priano, 1800'lere geri götürerek bu "ultra yoğun tam örgü, cadı gotik bir görünümdeki bükülmemizdi" diye açıkladı. Hidden Crown klipsli uzantıları kullanarak , daha sonra bir topuz haline getirmeden önce elmas iplikleri birden fazla örgüye ördü.