Selena Gomez'ın Günlük Cilt Bakım Rutini
GÜZELLİK

Selena Gomez'ın Günlük Cilt Bakım Rutini

Ünlü yıldızın TikTok'ta yayınladığı günlük cilt bakım videosu kısa bir sürede 1 milyon beğeni aldı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Mayıs 2022

Selena Gomez Disney dünyasının en sevilen çocuk yıldızları arasında yer alırken kariyerini gösteri dünyasının başarılı şarkıcıları arasına yönlendirmeyi başardı. Şarkıları, klipleri ve konserleriyle adından söz ettiren genç yıldız bir tarafta taşıdığı büyük şöhretin yanı sıra diğer tarafta ise büyük bir samimiyet ve doğallıkla sevenlerinin gönlünde taht kuruyor. Instagram'da 319 milyon takipçisi olan Gomez, şarkılarıyla büyük bir kitleye sesleniyor.

Geçmiş yıllarda Justin Bieber ile yaşadığı ilişki ve sonra basına yansıyan sağlık sorunlarıyla bir dönem gündemden düşmeyen genç yıldız hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor. Bu durum da ona olan merakı körüklüyor. Bir süre önce katıldığı TikTok'ta özel yaşamından kesitler sunan Selena Gomez bu kez de çok merak edilen günlük cilt bakım rutinini gösterdiği bir video yayınladı. Selena Gomez'in günlük cilt bakım rutininde yer alan ürünleri yakından inceleyelim.

@selenagomez

♬ Dreams (2004 Remaster) - Fleetwood Mac

Adım 1: Evian Brumisateur Natural Mineral Water Yüz Spreyi

Ünlü yıldız günlük cilt bakımına zemin oluşturmak ve cildini ferahlatmak için Evian Brumisateur Natural Mineral Water yüz spreyini tercih ediyor. Kuru ciltler için canlandırıcı etkisi olan sprey cildi bir sonraki uygulama için hazırlıyor.

Adım 2: La Mer Cilt Temizleme Köpüğü

Sonrasında ise cildindeki yağları arındırmak için La Mer cilt temizleme köüpüğünü tercih ediyor. Parabensiz içeriği ve doğal bitki özleriyle hazırlanan formül deniz yosunlarından elde edilen özlerle mucizeler yaratıyor. Bu adımdan sonra yeniden Evian yüz spreyini uygulayan Gomez, yumuşak bir havluyla cildini kuruluyor.

Adım 3: Dior Capture Totale Super Potent Age-Defying Intense Yüz Serumu

Genç yıldız cildnini kuruladıktan sonra Hyaluronik Asit ve Longoza Çiçeği içeren Dior Capture Totale Super Potent Age-Defying Intense Yüz serumunu uyguluyor. Bu ürün cildin nemli ve parlak kalmasını sağlıyor.

Adım 4: Dior Capture Totale Super Potent Göz Serumu

Selena Gomez, yüz serumunda sonra göz serumu için de tercihini Dior Beauty'den yana yapıyor. Longoza ve çavdar özü içeren serum gözaltı şişlikleri ve mor halkalara karşı güçlü bir etki sağlayarak göz çevresindeki sıkılığı sağlıyor.

Adım 5: La Mer Moisturizing Soft Krem

Ünlü yıldız sonrasında cildini yenilemek ve ince çizgileri azaltmak için yüzünü ve boynunu La Mer Moisturizing Soft kremle nemlendiriyor.

Adım 6: Peter Thomas Roth 24K Gold Pure Luxury Lift & Firm Hydra-Gel Gözaltı Maskesi

Sonrasında ise Peter Thomas Roth 24K Gold Pure Luxury Lift & Firm Hydra-Gel gözaltı maskesini gözaltlarına yerleştiren Gomez bir süre bekliyor. 24K altın içeren özel maske göz çevresindeki kırışıklığı engelleyerek aydınlık ve sıkı bir göz çevresi vaat ediyor.

Adım 7: Eos Vanilla Bean Dudak Balmı

Selena Gomez'in bakım rutini Eos Vanilla Bean dudak balmı ile son buluyor.