Hailey Bieber Günlük Cilt Bakım Rutinini Paylaştı
GÜZELLİK

Hailey Bieber Günlük Cilt Bakım Rutinini Paylaştı

14 adımlık bir ritüeli var.

GÜNCELLEME TARİHİ: 16 Mayıs 2022

Hailey Bieber cilt bakımını çok ciddiye alıyor. Bieber, gece cilt bakımı rutinini hayranlarıyla paylaştıktan bir yıldan biraz daha uzun bir süre sonra , gündüz cilt bakımı ve makyaj rutinini sosyal medyadan takip etti.

Hailey, 14 adımlık rutinini TikTok'ta paylaştı ve kullandığı her ürüne isim vermese de birkaç farklı markaya seslendi.

Model, rutinine açıklanmayan bir C vitamini serumu ile başladığını paylaştı . Bieber, bunun iki nemlendiricinin yanı sıra "son birkaç haftadır test ettiği" bir şey olduğunu söyledi.

Ardından Tan-Luxe'un The Water Hydrating Self-Tan Water ürününü kullanarak cildine parlaklık kazandırdığını açıkladı . "Bu Tan-Luxe su spreyini yüzümde kullanıyorum çünkü vücudum gerçekten bronzlaşıyor. Yüzümü güneşten uzak tutuyorum, bu yüzden yüzüme biraz ışıltı vermek için o suyu kullanıyorum ve onu gerçekten seviyorum."

Model, güneş kreminin de kendisi için inanılmaz derecede önemli olduğunu, bu nedenle düzenli olarak EltaMD UV Daily SPF40 Tinted Sunscreen'e ve ardından Kosas Revealer Super Creamy + Brightening Concealer'a ulaştığını paylaştı.

Bundan sonra, biraz kızarmış bir görünüm için Makeup Forever Ulta HD Face Essential Palette sürüyor. Daha sonra kaşlarını fırçalar ve Milk Makeup'in Kush Clear Brow Gel'i kullanır. Bieber, "Ben sadece tembelim" diye şaka yaparak kaşlarını doldurmadığını söyledi.

Sırada Tom Ford'un Gölge ve Aydınlatıcı Krem Yüz Paleti ile elmacık kemiklerini vurguluyor . Ardından, Wedge'de MAC göz farı kullanarak gözlerine geçiyor.

Dudakları için Bieber , Anywhere Caffeine'de Makeup Forever'ın Artist Color Pencil'ını ve Pillow Talk'ta Charlotte Tilbury'nin Matte Revolution Rujunu kullandı kombinasyonun dudaklarının doğal rengiyle eşleştiğini belirtiyor. Her şeyi Laura Mercier'in Translucent Loose Setting Powder ile sabitliyor ve gevşek dalgalar oluşturmak için Dyson Corrale saç düzleştiriciyi kullanarak saçı sarıyor.