Pembe Saçlar Geri Dönüyor
GÜZELLİK

Pembe Saçlar Geri Dönüyor

2022 yazının favori saç trendleri arasında yer alan pastel pembe tonları görünümünüzü renklendirmeye geliyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 17 Mayıs 2022

Söz konusu saçlar olunca söylenecek çok şey var. Geçmişten günümüze her zaman dizginlenmeye, kurallar koyulmaya çalışılan ama özgürlüğün daimi sembolü haline gelen saçlar, kişiliğimizi ve tarzımızı yansıttığımız en eğlenceli oyun alanlarından birine dönüştü. Geçmişte saç tellerindeki beyazlardan dolayı bir kapatıcı olarak uygulanan saç boyama boyaları, günümüzde bir kişinin görünümünü baştan aşağıya değiştirecek güce sahip.

Kimileri kendi saç renginden birkaç ton daha açık renkler seçerken kimileri radikal değişikliklerle kuzguni siyah, platin ve kızıl gibi keskin saç renklerini tercih ediyor. Renkli saç tutkunlarını unuttuk sanmayın. Kimileri de hayata baktığı özgün pencereyi saçlarına yansıtarak gökkuşağının tonlarını saçlarına uyguluyor. Bir zamanlar mavinin bir zamanlarsa kırmızının trend olduğu zamanları hepimiz hatırlarız. Sonraki süreçte kırmızı ve mavi saçlardaki yerini neon renklerin hakimiyetine bıraktı. Son yıllarda ise trend listesini ele geçiren şey pastel tonlardaki renkli saçlar oldu.

İlhamımızı 2022 yazının favori saç renkleri arasında yer alan pastel pembe tonlardaki saçlardan alıyoruz. Gigi Hadid, Nicki Minaj ve Demi Lovato gibi ünlü yıldızların da stillerine entegre ettikleri pastel pembe tonlardaki saçlar yaz için ideal bir seçim. Çok sevdiğimiz pembeyi gerek enerjisi gerekse verdiği özgürlük ve özgünlük mesajıyla saçlarda görmek bizleri hayli mutlu ediyor. Eğer karar aşamasındaysanız hemen uygulamaya geçmenizi sağlayacak pastel pembe tonlardan oluşan ilham kaynakları sizlerle.