Kate Moss Saçını Nasıl Şekillendiriyor?
GÜZELLİK

Kate Moss Saçını Nasıl Şekillendiriyor?

“Her zaman Kate'in saçını baş aşağı fönle kurutarak başlarım”, Sam McKnight stil sırlarını paylaşıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 7 Haziran 2022

Hafta sonu boyunca yapılan birçok Platinum Jübile kutlaması arasında, süper model Kate Moss'un başkentin sokaklarını dolaşan Doksanlar temalı bir otobüste bir dizi ikonik İngiliz yıldızına katıldığını gösteren Platinum Jübile yarışması da vardı.

Kırmızı Vivienne Westwood topuklu ayakkabılarından Union Jack blazer ceketine kadar uygun bir kıyafetle donatılan Moss, saçlarında rengarenk çiçeklerle Majestelerine saygı gösterdi.

Süper modelin uzun süredir kuaförü olan Sam McKnight ki kendisi de kutlamalara katıldı, Moss'un imzasını taşıyan Londra havası görünümünü elde etmek için saçını tam olarak nasıl şekillendirdiğini paylaştı.

"Her zaman Kate'in saçını baş aşağı fönle kurutarak başlarım. Mükemmel miktarda hacim veriyor" diye açıklıyor. Sonra, "Hala sıcakken onu başının üstünde bir düğüm haline getirdik. Ve o makyajını yaptırırken biz de bıraktık." Moss'un aşağıda görebileceğiniz parti makyajının arkasında Charlotte Tilbury MBE vardı.

McKnight şöyle devam ediyor: "Sonra [Kate'in saçını] çıkardık, salladık ve ihtiyaç duyulan yere bukle maşasıyla biraz daha dalga ekledim. Kate'in inanılmaz saçları var, bu yüzden gerçekten sadece geliştirmekle ilgili." Şekli mükemmelleştirmek için şunu ortaya koyuyor: "Kökleri tepede biraz geriye taradım, önce saçın dokusunu değiştirmek ve eklemek için Easy Up-Do Doku Spreyi sıktım."

Son olarak, Moss'a bu görünüm için, "Kraliçe'ye küçük bir selam vererek bitirdik" diyor, "bir tarafa sabitlenmiş mavi, kırmızı ve beyaz çiçeklerle yaptık."