Prens Harry ve Düşes Meghan Lilibet'in Yeni Bir Portresini Paylaştı
GÜZELLİK

Prens Harry ve Düşes Meghan Lilibet'in Yeni Bir Portresini Paylaştı

Prens Harry ve Düşes Meghan, 1 yaşına basan kızları Lilibet'in doğum günü için yeni bir fotoğraf yayınladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 7 Haziran 2022

Yakın aile dostu Misan Harriman tarafından geçen hafta sonu doğum günü partisinde çekilen sevimli, samimi çekimde, Lilibet "Lili" Diana Mountbatten-Windsor çimenli bir alanda otururken soluk mavi bir frakıyla gülümsüyor. Eşleşen mavi kurdeleli bir saç bandı ateşli kızıl saçlarını süslüyor, bu özelliğin baba Harry'den geçtiği açık.

Sussex Dükü ve Düşesi ile üç yaşındaki oğulları Archie Mountbatten-Windsor, Lili'nin ilk doğum gününü kutlarken, dört kişilik aile Kraliçe Elizabeth'in Platin Jübilesi için Birleşik Krallık'taydı .

Bir sözcü, Sussex'lerin yakın arkadaşlarını ve aileyi Frogmore Cottage'da düzenlenen rahat ve samimi bir arka bahçe pikniğine davet ettiğini doğruladı. Harry ve Meghan'ın 2018 düğün pastasını üreten Violet fırıncı Claire Ptak, özel gün için özel bir pasta yarattı.

Sussex sözcüsü, Harry ve Meghan'ın ayrıca, Lili'nin dönüm noktasının onuruna dünyanın dört bir yanındaki insanlardan World Central Kitchen'a 100.000 dolardan fazla bağış yapıldığını duydukları için minnettarlıklarını dile getirdiler. Sussex'lerin kalbine yakın bir organizasyon olan WCK, ihtiyacı olanlara yemek sağlayarak insani, iklim ve toplum krizlerine yanıt veriyor. En son olarak, hayır kurumu, ilkokul saldırısının ardından Teksas, Uvalde'de ve Rusya'nın askeri bir işgal başlatmasının ardından Ukrayna'da faaliyet gösterdi.

Hafta sonu boyunca, kraliyet ailesinin üyeleri, adaşı Kraliçe Elizabeth'in yanı sıra Prens William ve Düşes Kate ile Prens Charles ve Düşes Camilla da dahil olmak üzere bebek Lili'ye tatlı doğum günü kutlamaları paylaştı.