Bella Hadid'in Yeni Saç Stili Yaz İçin Mükemmel
GÜZELLİK

Bella Hadid'in Yeni Saç Stili Yaz İçin Mükemmel

Kakül geri döndü.

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Haziran 2022

İster Emily Ratajkowski ister Nicola Peltz-Beckham'ın yüz çerçeveleyen saç tellerini olsun, kakül geri döndü ve her zamankinden daha iyi.

Görünümü kucaklayan en son ünlü, New York'ta daha dolgun bir saçak sergileyen model Bella Hadid.

Hadid, genellikle sofistike topuzları ve ayısız güzel stil için bir tuval görevi gören uzun esmer saçlarıyla tanınır. Ancak en son saç kesimi, Cannes'da yaptığı yandan süpürülmüş bebek kaküllerinde (kuaför Evanie Frausto tarafından yaratılmış) canlandırıcı havalı bir güncelleme.

Hadid'in yeni kaküllerinde yetmişler havası var. Bu da görünümün farklı yüz şekillerinde yeniden oluşturulmasını kolaylaştırıyor.

Taylor Taylor London kreatif direktörü Darren Bain, "Stilistinizden yüz çerçeveleme katmanlarıyla kaşın hemen altına oturan incecik bir kakül isteyin" diyor. "Ekstra uzunluk, saçın hareket etmesine ve büzülmesine izin verir, böylece ıslak şekillendirdiğinizde, saç kuru olduğunda kaşın hemen üstüne oturmak için saçak doğal olarak kalkar."

Bain, "Havayla kuruturken, saçakları gerçekten doğal bir görünüm için oturmasını istediğiniz yere yerleştirmek için ellerinizi kullanın" diye açıklıyor. "Eklenen hareket ve doku için bir tekstüre sprey kullanabilirsiniz ve kıvırcık saçlarınız varsa, saçta durulanmayan bir sprey sıkma kabarmaya yardımcı olacaktır."