Charlize Theron Mullet Saç Stilini Kucakladı
GÜZELLİK

Charlize Theron Mullet Saç Stilini Kucakladı

Charlize Theron'un yeni simsiyah saç kesimi mullet konusunu yeniden düşünmenizi sağlayacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Haziran 2022

Mullet, herkesi ikiye bölen saç stillerinden biri olabilir, ancak bugünkü çekiciliği konusunda şüpheniz varsa, kesimi mümkün olan en şık şekilde yapan Charlize Theron'a bakın.

Africa Outreach Project (CTAOP) 2022 Yaz Partisi'nde aktris, baştan aşağı Dior giymiş simsiyah bir mullet ile giriş yaptı. Saç modeli profesyonel nedenlerle olsa da (The Old Guard'da Andy rolünü yeniden canlandırıyor) Theron son zamanlarda kendine özgü kesim yapan tek yıldız değil.

Kristen Stewart'tan Miley Cyrus'a, kırmızı halı mullet saç stili giderek daha yaygın hale geliyor, ancak Hollywood'daki ve ötesindeki canlanma birkaç faktöre katkıda bulunabilir.

İlk olarak, Tiger King'den Stranger Things'e kadar pop kültürü referansları rol oynadı. Yüksek moda olduğu gibi, mullet son birkaç yılda Balenciaga ve Kenzo da dahil olmak üzere büyük podyumlarda karşımıza çıktı.


Miley Cyrus

Bir de saç stilinin popülaritesinde sosyal medyanın oynadığı rol var. Saç markası Cloud Nine tarafından yapılan analize göre, mullet şu anda TikTok'ta 80'lerin önde gelen saç trendi ve haftalık yüzde 90 artışla 6,7 milyar video görüntüleniyor. Ne kadar çok görürsen, o kadar çok istersin, öyle görünüyor.

Bir de pandeminin etkisi var. İç mekanlarda çok fazla zaman geçirmek, çoğumuzun dönüştürücü bir görünüme özlem duymasına neden oldu ve bu saç stili dikkat gerektiriyor.