Mutlu Yıllar Camılla Mendes!
GÜZELLİK

Mutlu Yıllar Camılla Mendes!

Genç yıldız 28. doğum günü kutlamanın heyecanını yaşıyor. Camilla Mendes'in favori güzellik görünümleri sizlerle.

GÜNCELLEME TARİHİ: 29 Haziran 2022

Riverdale dizisinde canlandırdığı ikonik "Veronica Lodge" karakteriyle sezonlardır büyük bir kitlenin sevgisini kazanan Camilla Mendes 2017 yılında yer aldığı ilk yapımla yıldızını parlatmayı başardı. Dikkat çekici yeteneği ve büyüleyici güzelliğiyle yeni jenerasyonun dikkat çeken isimlerinden olan genç oyuncu attığı her adımda gelecekte adını daha sık duyacağımızın sinyallerini veriyor. Bugün 28. yaşını kutlayan Camilla Mendes'in Yengeç burcu olduğunu öğreniyoruz. Ünlü oyuncunun doğum gününü kutluyoruz! Instagram hesabındaki dikkat çeken güzellik görünümlerini yakından incelemek için Camilla Mendes'in paylaşımlarına yakından göz atalım.

2000'ler Etkisi

Camilla Mendes 2000'lerin stil kodlarını tepeden tırnağa yansıtıtğı bir görünümle karşımıza çıkıyor. Sıkı at kuyruğu, yüzünü çerçeveleyen saçları ve toprak tonlarındaki doğal makyajıyla bizleri büyülüyor. Görünümünün yıldız parçası ise Versace imzalı tek düğmeli hırkası oluyor.

Kırmızı Halı İhtişamı

Vanity Fair kımızı halısında tam anlamıyla tüm gözleri üzerine çeken genç yıldız, Carolina Herrera imzalı ışıltılı elbisesi ve Messika mücevherleriyle adeta ışık saçıyor. İhtişamlı görünümününü doğal makyajıyla dengeleyen Mendes, hep düz görmeye alıştığımız saçlarını dalgalı tercih ediyor. Güçlü bir görünümle karşımıza çıkan Camilla Mendes, duru güzelliğinin altını çiziyor.

Pembe Tutkusu

Camilla Mendes bu görünümünde alışkın olduğumuz toğrak tonlarındaki doğal makyajının aksine kendini pembenin enerjisine bırakıyor. Saçlarını tepeden sıkıca bir at kuyruğuyla toplarken yüzünü bbir perçemle çerçevelemeyi tercih ediyor. Genç yıldız da seçimini sezona damga vuran Miu Miu'nun etek gömlek görünümünden yana yapıyor.

Eyeliner Etkisi

Camilla Mendes duru güzelliğini ön plana çıakrmak için yoğun makyaj uygulamalarından kaçınıyor. Kendisi için diyeceğimiz klasik toprak tonlarındaki makyajını kimi zaman dudak parlatıcılarıyla farklılaştırırken kimi zaman da burada olduğu gibi keskin eyeliner uygulamalarıyla birleştiriyor. Tüm dikkati bakışlarına çeken genç yıldız, favorisi olan at kuyruğundan vazgeçemiyor.

Simetrik Dokunuş

Ünlü oyuncu bu görünümünde favorisi olan at kuyruğundan vazgeçerek saçlarını ortadan ayırıyor. Simetrik saç modeliniyse ensede topuzla taçlandırıyor. Tercih ettiği saç modeliyle Rodarte imzalı payetli elbisesinin göğüs detayını öne çıkaran Camilla Mendes görenlerden tam not alıyor.